Search

Επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣ Θράκης ο Αετός Μίσχου!

Την επιστροφή του στην Α’ ΕΠΣ Θράκης πανηγύρισε και μαθηματικά ο Αετός Μίσχου μετά την νίκη του την τελευταία αγωνιστική επί του Ηρακλή Σαπών με 2-3.

Ο Αετός που ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα όμως κατά την διάρκειά της με αποτέλεσμα να χάσει τον αγωνιστικό του ρυθμό. Κυριότερο όλων αυτό του προβλήματος υγείας του προέδρου της ομάδας, Ερδάλ Μουσταφά, ο οποίος ωστόσο αποδείχθηκε άτρωτος και κατάφερε, ευτυχώς, σύντομα να το ξεπεράσει.

Ο Μίσχος αν και μπήκε ως πρώτος στα play-off, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων τις πρώτες αγωνιστικές, έχασε το πλεονέκτημα που είχε, όμως κατάφερε έστω να κατακτήσει την δεύτερη θέση και να επιστρέψει μετά την σεζόν 2015-2016, στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου της Ροδόπης.

Στο τελευταίο ματς της σεζόν που επικύρωσε την άνοδό του, ο Αετός επικράτησε με 2-3 του Ηρακλή Σαπών, χάρις τα δύο τέρματα του Εσδάτ Γιασάρ και το ένα του Μουσταφά Ισμαήλ.

Ο Μίσχος αποτελεί μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της ΕΠΣ Θράκης και από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι εκεί που ανήκει.

Share it