Search

Ο απολογισμός της 9ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 20 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Και μαθηματικά πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά την ισοπαλία με τον Πανθρακικό, νίκη παραμονής για την Ξυλαγανή επί του Σπάρτακου, τρίποντα για Σιδηροχώρι, Σάπες και Στρύμη, ισοπαλία ανάμεσα σε Γρατινή και Προσκυνητές.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

ΑΠΣ Πανθρακικός-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-0

Ισόπαλος με 0-0 αναδείχθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τον Πανθρακικό και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης μετά από πέντε χρόνια. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ και ΕΔΩ!

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Δόξα Σώστη 6-0

Με 6-0 επικράτησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου της Δόξας Σώστη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για την φετινή σεζόν. Χατ τρικ πέτυχε ο Βάσκος με τα τέρματά του στο 35′, το 41′ και το 70′, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Κεφαλούκος στο 43′, Παππούς στο 75′ και Γάιδας στο 84′.

Ελπίδα Σαπών-Αναγέννηση Παγουρίων 2-0

Με 2-0 επικράτησε η Ελπίδα Σαπών της Αναγέννηση Παγουρίων χάρις τα τέρματα του Μπόζη στο 13′ και του Ψυλλάκη στο 40′.

PLAY-OUT

Ορφέας Στρύμης-Βιστωνίδα Κοπτερού 4-1

Με 4-1 επικράτησε ο Ορφέας Στρύμης της Βιστωνίδας Κοπτερού. Ο Παππάς άνοιξε το σκορ στο 35′ για τους γηπεδούχους, ο Μπουτσακτσή Εφτούν που αγωνίστηκε ως παίκτης γηπέδου ισοφάρισε στο 50′, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Κυνηγόπουλος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σάββα με δύο προσωπικά τέρματα στο 75′ και το 85′.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ορφέας Ξυλαγανής 0-1

Με 0-1 επικράτησε ο Ορφέας Ξυλαγανής του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και πλέον βρίσκεται κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Δόξα Γρατινής-Δόξα Προσκυνητών 3-3

Ισόπαλοι με 3-3 αναδείχθηκαν Δόξα Γρατινής και Δόξα Προσκυνητών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο μέρος με τα τέρματα των Καρακούση στο 25′ και Κρεμμύδα στο 30′ και το 35′, ενώ οι Προσκυνητές, που έμαθαν και την τιμωρία τους για το ματς του πρώτου γύρου με την Γρατινή που είχε διακοπεί, κατάφεραν τελικά να κερδίσουν την ισοπαλία με τα γκολ των Τριαντόπουλου στο 51′ και Νταναδά στο 64′ και το 77′.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 9η αγωνιστική των play-off και play-out της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it