Search

Οι αρχηγοί αποφάσισαν: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι προπονητές για τη σεζόν 2018/19 στην Α’ ΕΠΣ Έβρου!

Ακόμη μία αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Ορέστης Ορεστιάδας κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το Κύπελλο και το Super Cup, ενώ ο Χρήστος Γιαννόπουλος του Έβρου Σουφλίου αναδείχθηκε 1ος σκόρερ με 18 γκολ.

Πολλοί ήταν όμως οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν και έτσι το SportsAddict.gr, ζήτησε από τους 11 προπονητές των ομάδων που συμμετείχαν φέτος στην Α’ κατηγορία, να ψηφίσουν τους καλύτερους. Κορυφαίος αναδείχθηκε ο Γιαννόπουλος (θυμηθείτε εδώ).

Τώρα, ήρθε η σειρά των ποδοσφαιριστών να ψηφίσουν! Έτσι οι πρώτοι αρχηγοί των 11 ομάδων της κατηγορίας, ψήφισαν τους κορυφαίους κατά την άποψη τους προπονητές της φετινής σεζόν. 

Ο κάθε αρχηγός ψήφισε 3 προπονητές (χωρίς να μπορεί να ψηφίσει τον προπονητή της ομάδας του), με την σειρά που εκείνος έκρινε από τον 1ο έως τον 3ο. Ο 1ος έπαιρνε 3 πόντους, ο 2ος 2 και ο 3ος 1 πόντο. Μετά από το άθροισμα των ψήφων προέκυψε ότι οι 3 κορυφαίοι για τη φετινή σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Έβρου είναι με αλφαβητική σειρά και όχι βάσει ψήφων οι: Απόστολος Μπίτσιος, Παναγιώτης Μυλωνάς και Βασίλης Τσιομλεκίδης.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ανακοινωθεί ποιος από τους παραπάνω συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, αλλά και ποιοι άλλοι προπονητές ψηφίστηκαν.

 

Share it