Search

Ο κύβος ερρίφθη: Αυτός είναι ο κορυφαίος της σεζόν στη Γ’ Εθνική! Δείτε όλους όσους ψηφίστηκαν

Οι προπονητές αποφάσισαν. Μετά από την ψηφοφορία των προπονητών των 14 ομάδων που συμμετείχαν φέτος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (θυμηθείτε εδώ), σας γνωστοποιούμε ότι ο Κώστας Μαρκόπουλος του ΑΟ Καβάλας είναι αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και αναδεικνύεται κορυφαίος της σεζόν.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε σίγουρα το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ και πρώην του Πανθρακικού αναδείχθηκε και 1ος σκόρερ, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ψηφίστηκε από τους 8 εκ των 14 προπονητών. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Εβρίτης αμυντικός του Νέστου Χρυσούπολης Ανδρέας Μκρτσιάν που συγκέντρωσε 11 βαθμούς, τρίτος αναδείχτηκε με 10β. ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού και νυν του Αετού Ορφανού ο Σάββας Μουδούρολου. Την πρώτη πεντάδα κλείνουν δύο Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές με τον Θόδωρου Τορομανίδη του Ορφέα να αναδεικνύεται τέταρτος με 7β. ενώ πέμπτος  με 5β. βγήκε ο Βασίλης Κουτσούμπας του Άρη Αβάτου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχει έντονο Θρακιώτικο στοιχείο καθώς στους παίκτες που ψηφίστηκαν υπάρχει ακόμη ο Βασίλης Δόντσος και ο Κοσμάς Γκέκας του Άρη Αβάτου αλλά και ο Μανώλης Δεμένικος που ψηφίστηκε για την παρουσία του στο πρώτο μισό της σαιζόν στην Ασπίδα προτού μεταγραφεί στην Καβάλα.

Η ομάδα με την μεγαλύτερη παρουσία είναι ο Πανσερραϊκός με 5 ποδοσφαιριστές του να ψηφίζονται απο τους προπονητές, ενώ ακολουθεί με 4 η Καβάλα ενώ απο 3 έχουν Νέστος Χρυσούπολης. Αετός Ορφανού και Άρης Αβάτου. Απο 1 παίκτη έχουν Ορφέας Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης, Απόλλων Παραλιμνίου, Κεραυνός Πέρνης και Εθνικός Σιδηροκάστρου

Αναλυτικά οι 23 παίκτες που έλαβαν ψήφους και ο αριθμός των βαθμών που συγκέντρωσαν:

Κώστας Μαρκόπουλος(ΑΟ Καβάλα): 17β.

Ανδρέας Μκρτσιάν(Νέστος Χρυσούπολης): 11β.

Σάββας Μουδούρογλου(Αετός Ορφανού0: 10β.

Θόδωρος Τορομανίδης(Ορφέας Ξάνθης): 7β.

Βασίλης Κουτσούμπας(Άρης Αβάτου): 5β.

Βασίλης Δόντσος(Άρης Αβάτου): 3β.

Στέφανος Χατηζκυριάκου(Κεραυνός Πέρνης): 3β.

Οδυσσέας Λυμπεράκης(ΑΟ Καβάλα): 3β.

Αποστόλης Αποστολόπουλος(Πανσερραϊκός): 3β.

Γιώργος Παπαβασιλείου(Πανσερραϊκός): 3β.

Γιάννης Παπίτσας(Εθνικός Σιδηροκάστρου):  3β.

Γιώργος Μαϊδανός(Νέστος Χρυσούπολης):  2β.

Βασίλης Γαβριηλίδης(ΑΟ Καβάλα): 2β.

Αλέξανδρος Τσούτσης(ΑΟ Καβάλα): 2β.

Μανώλης Δεμένικος(Ασπίδα Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα): 2β.

Φώτης Δουμάνης(Αετός Ορφανού): 2β.

Γρηγόρης Ζιώγας(Πανσερραϊκός): 2β.

Τζορτζ Ομπόσου(Πανσερραϊκός): 1β.

Λουσιέν Κουντού(Νέστος Χρυσούπολης): 1β.

Γιώργος Παυλίδης(Αετός Ορφανού μέχρι Γενάρη): 1β.

Παναγιώτης Σιψής(Απ. Παραλιμνίου): 1β.

Στέφανος Πέτρου(Πανσερραϊκός): 1β.

Κοσμάς Γκέκας(Άρης Αβάτου): 1β.

Θυμίζουμε ότι κάθε προπονητής ψήφισε 3 παίκτες (χωρίς να μπορεί να ψηφίσει παίκτη της ομάδας του), με την σειρά που εκείνος έκρινε από τον 1ο έως τον 3ο. Ο 1ος έπαιρνε 3 πόντους, ο 2ος 2 και ο 3ος 1 πόντο.

Share it