Search

Οι 7 αποχωρήσεις που ανακοινώθηκαν και οι ακόμη 7 που αποχαιρετούν μέχρι τέλος της εβδομάδας στην Ξάνθη!

Το έχουμε γράψει εδώ και καιρό πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα “καυτό” για την Ξάνθη με αρκετές αλλαγές εντός της ομάδας, και κυρίως στο αγωνιστικό οπού αναμένεται να αλλάξει σχεδόν όλη η ομάδα.

Άλλωστε ήδη έχει ανακοινωθεί η αποχώρηση των Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάκη Γκαραβέλη, Οκάν Χατζητερζόγλου, Ντίνις Αλμέιδα, Δημήτρη Μελιόπουλου, Ραφαήλ Μελισσόπολου και Έρικ Γέντρισεκ. Όμως οι αποχωρήσεις δεν σταματούν εκεί καθώς αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε ανακοίνωση για ακόμη 6 αποχωρήσεις καθώς δεν θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος οι Χόρχε Κασάδο, Σαλιμό Σιλά, Τζέφρεϊ Σαρπόνγκ, Μπρίτο και Ματίας Κάστρο, ενώ σε αυτούς προσθέστε και τον Κώστα Φλίσκα που κρεμάει τα παπούτσια τους.

Όπως αντιλαμβάνεστε με τους ήδη 7 που αποχώρησαν και της ακόμη 7 που αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας φτάνουμε αισίως στις 14 ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείουμε ακόμη 1-2 αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που έχουν σε ισχύ συμβόλαιο που γίνονται προσπάθειες να βρεθεί χρυσή τομή για να αποχωρήσουν.

Για να αντιληφθεί κανείς πόσο μεγάλες είναι οι αλλαγές αυτή την στιγμή βγάζοντας έξω της δεδομένες αποχωρήσεις οι μόνοι που έχουν απομείνει στο ρόστερ του συλλόγου είναι οι Παναγιώτης Σταθάκης(τφ), Χρήστος Λισγάρας, Δήμος Μπαξεβανίδης, Μίκαελ Ντίρεσταμ, Σοφιάν Καντά, Κασά Καμαρά, Πάμπλο Ντε Λούκας, Ζεάν Μπαριέντος, Αλεξάντερ Κοβάσεβιτς, Βασίλης Φασίδης, Οκάν Σουλεϊμάν, Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς, Κώστας Θυμιάνης και Γιάνης Φάκης.

Share it