Search

Τέλος εποχής για τους Ξανθιώτες Χατζητερζόγλου και Μελισσόπουλο που αποχωρούν απο τον ΑΟΞ μετά απο 10 και 12 χρόνια!

Δεν θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος οι ξανθιώτες ποδοσφαιριστές Οκάν Χατζητεζόγλου και Ραφαήλ Μελισσόπουλος που όπως ανακοινώθηκε απο την ΠΑΕ έλυσαν το συμβόλαιο τους και είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους προορισμό

Ο 22χρονος Ραφαήλ Μελισσόπουλος αποχωρεί απο τον σύλλογο που ανδρώθηκε μετά απο 12χρόνια, το 2007 αποκτήθηκε απο την Ακαδημία του Ολυμπιακού Λεύκης, και έχοντας περάσει απ’ όλα τα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας έχοντας υπάρξει σε όλα αρχηγός. Μάλιστα με την Κ17 στέφθηκε και πρωταθλητής Ελλάδας(θυμηθείτε ΕΔΩ) όντας μάλιστα και πρώτος σκόρερ της ομάδας και απο τους παίκτες που ξεχώριζαν. Το καλοκαίρι του 2016 ο Μελισσόπουλος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο χωρίς όμως τον πρώτο του χρόνο να πάρει συμμετοχές, και έτσι απο κοινού πάρθηκε η απόφαση να πάει δανεικός στο ΝΠΣ Βόλο οπού ο ξανθιώτες μεσοεπιθετικός έκανε καταπληκτική σαιζόν πανηγυρίζοντας μάλιστα και τον τίτλο απο την άνοδο στην Football League(θυμηθείτε ΕΔΩ). Στην επιστροφή του στον σύλλογο του καλοκαίρι και ενώ ξεκίνησε σχετικά καλά δεν πήρε της ανάλογες ευκαιρίες μετρώντας μόλις 7 συμμετοχές(4 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) παίζοντας ως αλλαγή στα περισσότερα και με συνολικό χρόνο 240′ λεπτά. Κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Παρόμοια…μοίρα είχε και ο 23χρονος Οκάν Χατζητερζόγλου που απο το καλοκαίρι του 2009 μεταπήδησε απο την Γενησέα στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ, και μετά απο γεμάτες χρονιές σε Κ17 και Κ20 το καλοκαίρι του 2015 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ως επαγγελματίας. Μετά την πρώτη του χρονιά που δεν πήρε συμμετοχές έχοντας πιο πολλά ματς στην Κ20 την αμέσως επόμενη και με την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου ο Οκάν Χατζητερζόγλου “άρπαξε απο τα μαλλιά” την ευκαιρία που του έδωσε ο Ρουμάνος κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις στις συνολικά 10 αναμετρήσεις που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα και αν δεν είχε τον τραυματισμό με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα αγωνιζόταν ακόμη περισσότερο μια και ο Ρουμάνος έδειξε πως τον εμπιστεύεται. Την αμέσως επόμενη χρονιά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ο Χατζητερζόγλου αγωνίστηκε μέχρι τον Γενάρη σε 1 ματς και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στον Πανσερραϊκό οπού αγωνίστηκε σε 7 ματς προτού αρχίσουν τα μεγάλα προβλήματα  οικονομικής φύσεως στους Σερραίους που ανάγκασαν σε άμεση λύση του δανεισμού και επιστροφή στην Ξάνθη. Φέτος αγωνίστηκε σε μόλις 5 ματς στο πρωτάθλημα  και άλλο 1 στο Κύπελλο παίρνοντας συνολικά 368′ λεπτά.

Να τονίσουμε πως η απόφαση να λυθούν τα συμβόλαια των δύο διεθνών με τις μικρές Εθνικές Ελληνικές ομάδες Ξανθιωτών ήταν της ΠΑΕ που βρήκε σύμφωνους τους δύο ποδοσφαιριστές που άλλωστε ποτέ δεν δημιούργησαν θέμα στην ΠΑΕ, καθώς  επίσης απο την στιγμή που δεν έπαιρναν της ευκαιρίες που ήθελαν στην ομάδα είναι φυσιολογικό να θέλουν να πάνε κάπου οπού θα τους υπολογίζουν και θα μπορούν να δείξουν τι αξίζουν, κάτι που όπως λειτουργούσε η ομάδα της Ξάνθης δεν φαινόταν να συμβαίνει. Πλέον και οι δύο είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους προορισμό με το μόνο σίγουρο είναι πως ούτε θα αργήσουν αλλά ούτε και θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να το βρούν.

Share it