Search

Αποχαιρετά τον ΑΟΞ μετά απο 6 χρόνια ο Σάκης Γκαραβέλης! Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του

Μετά τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Έρικ Γέντρισεκ, Δημήτρη Μελιόπουλο, Ντίνις Αλμέιδα, Οκάν Χατζητερζόγλου, Ραφαήλ Μελισσόπουλο η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε την αποδέσμευση και του 26χρονου γκολκίπερ, Σάκη Γκαραβέλη.

Ο Κοζανίτης τερματοφύλακας που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 έλυσε κοινή συναινέση το συμβόλαιο του με τους ξανθιώτες, καθώς πέρα απο τους δύο απόλυτα επιτυχημένους δανεισμούς του έχοντας καταπληκτικές εμφανίσεις σε Παναιγιάλειο και Πανθρακικό, δεν πήρε ποτέ ευκαιρίες να αγωνιστεί κάτω απο τα γκολπόστ της ομάδας, και ειδικά την τελευταία τριετία οπού με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς παρών ο Κοζανίτης κίπερ μέτρησε μόλις 1 συμμετοχή στο τελευταίο ματς πέρσι ενώ πέρσι αγωνίστηκε και σε δύο ματς Κυπέλλου. Χαρακτηριστικά σε αυτή την εξαετία στην Ξάνθη, ουσιαστικά πέντε μια και τον έναν χρόνο έπαιξε για έξι μήνες στον Παναιγιάλειο και άλλους έξι στον Πανθρακικό, ο Θανάσης Γκαραβέλης αγωνίστηκε συνολικά σε 5 ματς(2 για το πρωτάθλημα και 3 για το Κύπελλο.

Όμως πάντα ο Γκαραβέλης ήταν εκεί χωρίς ποτέ να παραπονεθεί περιμένοντας υπομονετικά για την ευκαιρία να παίξει, και απο την στιγμή που δεν ήρθε μετά απο τόσο καιρό πάρθηκε η απόφαση να αναζητήσει ως ελεύθερος τον επόμενο προορισμό τους. Πάντως ο “Γκαρα” δεν ξέχασε αυτά τα 6 χρόνια και προχώρησε σε αποχαιρετιστήρια ανάρτηση με την οποία ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια και φυσικά τον κόσμο της Ξάνθης που “είναι πάντα εκεί , αγαπάει κ στηρίζει την ομάδα στα καλά κ στα άσχημα ,δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους παίκτες να συνεχίσουν να παλεύουν για το καλύτερο”

Στο αποχαιρετιστήριο κείμενο του ο Σάκης Γκαραβέλης έγραψε:

Μετά από 6 συνολικά χρόνια ,5 στην ομάδα της Ξάνθης και 1 δανεισμού (Πανθρακικός-Παναιγιαλείος) ,ήρθε και για μένα η ώρα της αποχώρησης. θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο,τον πρόεδρο ,τη διοίκηση,τους προπονητες και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλεκο Μαλαδενη για την άριστη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και που μου δώσανε την ευκαιρία να γίνω και εγώ μέλος αυτής της ιστορικής ομαδας..! Σε όλους τους αφανείς ήρωες, φροντιστές,μασέρ,γιατρους ,φυσιοθεραπευτές,φροντιστες γηπέδου, θα ήθελα να πω ότι τους εκτιμώ βαθύτατα και τους ευχαριστώ πολύ για όλα οσα περάσαμε μαζί τόσα χρόνια.. εν συνέχεια,θα ήθελα να αποχαιρετήσω ολους μου τους συμπαίκτες ,να τους ευχαριστήσω για τις στιγμές και τις αναμνήσεις που μοιραστηκαμε οντας μέλη της οικογένειας του ΑΟΞ και να ευχηθώ στον κάθε έναν ξεχωριστά καλή τύχη κ καλή συνεχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.. κλείνοντας ,δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον κόσμο της Ξάνθης που είναι πάντα εκεί , αγαπάει κ στηρίζει την ομάδα στα καλά κ στα άσχημα ,δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους παίκτες να συνεχίσουν να παλεύουν για το καλύτερο .. ευχαριστώ για όλα Α.Ο. Ξανθης !!

Share it