Search

Αιχμές Γεωργίου για το ιδιοκτησιακό Ξάνθης που προκάλεσε σκληρές αντιδράσεις Σαββίδη, Παναιτωλικού αλλά όχι Ξάνθης!

Για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο βρέθηκε το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης αλλά και του Παναιτωλικού, με τον γνωστό δημοσιογράφο και πλέον Πρόεδρο του Απόλλων Σμύρνης Γιώργο Γεωργίου να προκαλεί με της δηλώσεις του την σφοδρή αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη, του Παναιτωλικού ακόμη και της ομάδας του Απόλλων Σμύρνης που πήρε αποστάσεις όμως για ακόμη μια φορά η ΠΑΕ Ξάνθη δεν προχώρησε σε καμία απολύτως αντίδραση

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Γεωργίου ανέφερε: «Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε»,

Με το που έγιναν γνωστές οι δηλώσεις είχαμε την άμεση αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει γνωστό πως δεν θα αφήσει αναπάντητα τα παραπάνω και θα υποβάλλουν μήνυση και αγωγή κατά του Γιώργου Γεωργίου διεκδικώντας και οικονομική αποζημίωση. Ενώ άμεση ήταν η αντίδραση και της ΠΑΕ Παναιτωλικός που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προέβη σε δηλώσεις, ανυπόστατες, άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Περιμένουμε άμεσα από τον ίδιο και την ΠΑΕ που θεσμικά εκπροσωπεί, την εξήγησή τους και την αποκατάσταση της αλήθειας. Διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη». 

Μάλιστα ακόμη και η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πήρε απόσταση απο της δηλώσεις Γεωργιού. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καθιστά σαφές ότι οι απόψεις του Γιώργου Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική ιδιότητά του και σε καμία περίπτωση αυτή του προέδρου της ομάδας μας. Ιδιαίτερα τα όσα σχολιάζει κατά καιρούς για άλλες ομάδες, αποτελούν προσωπικές απόψεις, εκτιμήσεις ή πληροφορίες, με τις οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τις οποίες δεν ασπάζεται». 

Η μοναδική εμπλεκόμενη πλευρά που δεν αντέδρασε καθόλου ήταν αυτή της ΠΑΕ Ξάνθη, που όπως και σε προηγούμενες παρόμοιες δηλώσεις απο Καραπαπά, Κούγια και όχι μόνο είχε επιλέξει επίσης να μην προχωρήσει σε καμία απολύτως κίνηση επιτρέποντας να αιωρείται όλο αυτό το ζήτημα που προκαλεί ανησυχία και εκνευρισμό και στις τάξεις των φίλων της ξανθιώτικης ομάδας, καθώς βλέπει τον διοικητικό ηγέτη του ΑΟΞ να αφήνει απροστάτευτη την ομάδα της Θράκης που συχνά πυκνά ειδικά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην επικαιρότητα για λάθος λόγους.

Share it