Search

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική, του νεοσύστατου πρωταθλήματος Κ12 στην ΕΠΣ Έβρου (photos)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ12 που πραγματοποιήθηκε στο Διδυμότειχο το Σαββάτο 25 Μαΐου 2019 με τους πρώτους δέκα αγώνες σε 2 γύρους.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου:

«Η ΕΠΣ Έβρου ευχαριστεί την Α.Ε. Διδυμοτείχου και τα στελέχη της ΑΕΔ, για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση των γηπέδων.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου ζητάει κατανόηση για την αστοχία στον προγραμματισμό των ωρών έναρξης ορισμένων αγώνων, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ομάδων της Οινόης και του Ιπποκράτη με μεγάλη αναμονή μεταξύ των δυο αγώνων τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές αλλά και τους γονείς, συγγενείς και φίλους των νεαρών ποδοσφαιριστών για τη συμμετοχή τους.

Η δεύτερη ημέρα – αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ12 θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη (γήπεδο Μαρακανα) το ερχόμενο Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, από τις 10:30 το πρωί.

Το πρωτάθλημα Κ12 διοργανώνεται από την ΕΠΣ Έβρου για πρώτη φορά φέτος.

Θερμά συγχαρητήρια».

Η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου:

«Εμείς σαν ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ είχαμε αναλάβει την οργάνωση της πρώτης ημέρας και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να κυλήσουν όλα ομαλά ,οι ομάδες να εξυπηρετηθούν και όλοι στο τέλος των αγώνων να μείνουν ευχαριστημένοι .!!

Αυτό που μας έδωσε μεγάλη χαρά ειναι το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που παίξανε όλες οι ομάδες (είδαμε πολύ ταλέντο σε πολλά παιδιά )και ότι δεν είχαμε κανέναν σοβαρό τραυματισμό !!

Στο σημείο αυτο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ακαδημίες που πήραν μέρος για την υπομονή τους σε όλες τις υποδείξεις των υπευθύνων της διοργάνωσης ,που σκοπό είχαν την καλύτερη εξυπηρέτηση τους ,την ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ για την βοήθεια της στο τουρνουά,τους διαιτητές Κ.Δαλή,Διαμάντη, Φιλιππίδη,Καλαϊτζίδη και Χρηστίδου που διαιτήτευσαν τα παιχνίδια,την νοσηλεύτρια μας την Χριστιάννα που πρόσφερε τις υπηρεσίες της, στους ευτυχώς μικροτραυματισμούς των μικρών ποδοσφαιριστών!!!

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ στον Νίκο, φύλακα του γηπέδου μας που βοήθησε πολύ στην τάξη που έπρεπε να υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο ,αλλά και στην βοήθεια του στο τέλος του τουρνουά με το συμμάζεμα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.!!!

Επόμενο ραντεβού το Σάββατο 1/6/19 στα γήπεδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.!!».

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία εδώ!

Δείτε φωτογραφίες των ομάδων που συμμετέχουν παρακάτω:

 

Share it