Search

Κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά την ισοπαλία με τον Πανθρακικό!

Εν τέλει, μετά από τόση προσπάθεια και αγώνα, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου κατάφερε να κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς κέρδισε τον πολύτιμο πόντο που χρειαζόταν εναντίον του Πανθρακικού στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 0-0, με τις δύο ομάδες να παίζουν αργό και παθητικό ποδόσφαιρο, πραγματοποιώντας ελάχιστες απειλητικές φάσεις.

Μετά από 22′ παιχνιδιού, με το Μέγα Αλέξανδρο να υπερισχύει σε ποιότητα, κατοχή και φάσεις, ο Δραγανίδης είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 24΄μετά από σέντρα του Γιαννακιτσίδη, η κεφαλιά του Ξενάκη κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Το πρώτο μέρος έκλεισε με το σουτ του Γρίβα που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Να σημειωθεί ότι στο 21′, ο Ξενάκης πήρε τη θέση του Βιόπουλου μετά από σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Το δεύτερο ημίχρονο, επίσης χαρακτηρίστηκε από την παθητικότητα των δύο ομάδων, με τον Πανθρακικό να ξεκινά ωστόσο πιο δυναμικά. Στο 48΄το σουτ του Μαυράκη έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 51′, η κεφαλιά του Ξενάκη δεν βρήκε στόχο. Τέλος στο 78′ το σουτ του Θωμά δεν ανησύχησε τον Τσομπανόπουλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Καρακασίδη.

 

ΑΠΣ Πανθρακικός (Γεμενετζής): Μπόσκος, Παύλου, Τσαγκαλίδης, Καραγιαννίδης, Μπιλμπίλης, Κόνομι, Θωμάς (85’Δερμιτζάκης), Κομισόπουλος (73’Κουτσουκανίδης), Γρίβας, Μουρατίδης, Μαυράκης.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Καλογρανάς, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν (71′ Μπεκήρ Εμρέ), Δραγανίδης, Βιόπουλος (14′ Ξενάκης), Ρόμπερ.

*φώτο αρχείου

Share it