Search

Σφοδρή ανακοίνωση του αγωνιστικού τμήματος του Νέστου Χρυσούπολης κατά της διοίκησης

Ανακοίνωση γεμάτη αγανάκτηση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Νέστου Χρυσούπολης που ξέσπασαν για όλα όσα γίνονται στον σύλλογο και αφορούν την έντονη κριτική που δέχτηκαν και την μη στήριξη απο διοικητικής πλευράς όλη την χρονιά αλλά και της υποσχέσεις που ποτέ δεν τήρησε η διοίκηση του συλλόγου.

Μια ανακοίνωση που κατονομάζει γεγονότα που συνέβησαν όλη την χρονιά και δεν ήταν ευρέως γνωστά, όπως η αποχή των παικτών απο της προπονήσεις,  αλλά και όσα έγιναν με τα εισιτήρια του αγώνα με την Τρίγλια. Μια χρονιά που ενώ ήταν εξαιρετική για τον σύλλογο που το καλοκαίρι ξεκίνησε απο το μηδέν και έχασε την άνοδο για μόλις 1 ήττα, και μάλιστα όχι απο την Καβάλα που πήρε το πρωτάθλημα, σε όλο το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου χάνοντας ουσιαστικά την άνοδο για το γκολ του τερματοφύλακα του Παραλιμνίου, σε μια ισοπαλία που κόστισε όπως όλα έδειξαν τον τίτλο.

Οι παίκτες του Νέστου εξέφρασαν την οργή τους για την στάση των διοικούντων του συλλόγου που ποτέ δεν έδειξαν οτι θέλουν την άνοδο όσο την ήθελαν αυτοί. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Νέστου Χρυσούπολης αναφέρει:

«Κυριοι» καθε φορα που θα λετε ενα ψεμα για εμας,ΕΜΕΙΣ θα λεμε 10 αληθειες για εσας. Αρχης γενομενης απο την περιοδο των χριστουγεννων οπου ξεκινησαν οι υποσχεσεις καθως και τα συνεχη ψεμματα. Λαμβανατε την υπομονη και την σιωπη μας ως αδυναμια,δυστυχως γελιεστε. Ολη μας η υπομονη εγινε για το καλο της ομαδος και μονο. «Κυριοι» αναλαβετε τις ευθυνες σας. «Κυριοι» μας χορτασατε λογια. Απο την πρωτη προπονηση εμεις δηλωσαμε παρων. Απο το πρωτο παιχνιδι μπαιναμε με το κεφαλι στη φωτια. Εσεις??? Που ησασταν??? Που ειστε??? Που μας σταθηκατε??? Ισως δεν θελατε την πορεια πρωταθλητισμου μας που με 1 ηττα βγηκαμε 2οι. Εμεις την γουσταραμε και πεσαμε αγωνιζομενοι χωρις πληρωμες,χωρις εγκαταστασεις,χωρις γιατρους. Περιμενατε στραβο αποτελεσμα ακομα και σε φιλικο παιχνιδι για να μας πεταξετε λασπη. Το μονο λαθος μας σε αυτη τη πορεια ειναι που καναμε ολη την ελλαδα να μιλαει για τον νεστο,σπαζοντας καθε ρεκορ στη Γ´εθνικη ,κανοντας σας παραγοντες. Μετα το παιχνιδι με τον απολλων παραλιμνιου (4αγωνιστικες πριν το τελος οντας στον -1 απο τη κορυφη)ποιυ δεχθηκαμε ενα γκολ που μπαινει ανα δεκα χιλιαδες παιχνιδια απο τον αντιπαλο τερματοφυλακα,δειξατε ατελειωτα σημαδια διαλυσης. Εκστομισατε κατηγοριες για το ηθος μας,τις αξιες μας,και τον επαγγελματισμο μας που γι αυτες ποτε δεν απολογηθηκατε. Εμεις ακομη και τοτε κρατησαμε τα αποδυτηρια μας ενωμενα. Μειναμε μια παρεα. Καναμε αποχη απο τις προπονησεις πριν τους αγωνες μπαραζ,μη δινοντας το δικαιωμα σε κανεναν να το γνωριζει,περαν απο εσας. Δεν σας εκθεσαμε ποτε. Φτανουμε στους αγωνες μπαραζ. Για ακομη μια φορα μας δωσατε υποσχεσεις πως τα εισητηρια του εντος εδρας μπαραζ θα μοιραστουν στους ποδοσφαιριστες ως εναντι πληρωμων. Δυστυχως για εμας χασαμε γιατι απ´οτι φανηκε μαλλον μονο εμεις το θελαμε. Μετα το παιχνιδι αντι καποια απο τα εσοδα να μοιραστουν στους ποδοσφαιριστες,καποιοι απο σας πηραν πισω χρηματα που ειχαν βαλει για την πληρωμη της διαμονης του εκτος εδρας αγωνα μπαραζ.

Η παραπανω ανακοινωση εκφραζει το συνολο του ποδοσφαιρικου τμηματος(παικτες) ελπιζοντας στο να γινουν οι υποσχεσεις πραξεις και οχι παλι λογια.

Share it