Search

Δεν συνεχίζει με την φανέλα της Ξάνθης ο Ντίνις Αλμέιδα που έγινε ο τέταρτος που αποχαιρέτησε!

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Ντίνις Αλμέιδα απο την Μονακό στην Ξάνθη με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει στην Γαλλική ομάδα. Ο Αλμέιδα γίνεται ο τέταρτος που δεδομένα δεν συνεχίζει στον σύλλογο μετά τους Ζίβκοβιτς, Γέντρισεκ και Κασάδο

Ο 23χρονος Πορτογάλος φόρεσε την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος 25 φορές, 21 για το πρωτάθλημα και 4 για το Κύπελλο, σημειώνοντας και 2 τέρματα(στην ισοπαλία με Λάρισα και την ήττα με ΠΑΟΚ). Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε πως η παρουσία του στην βασική ενδεκάδα ξεκίνησε κυρίως απο το ματς με τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική του Β’ γύρου καθώς απο εκείνο το ματς και έπειτα αγωνίστηκε σε 14 90λεπτα, με μοναδική απουσία στο ματς με τον Ολυμπιακό λόγω καρτών. Καθώς μέχρι εκείνο το ματς ο Αλμέιδα αγωνίστηκε σε 7 ματς απο τα οποία 2 90λεπτα, 1 45λεπτο ενώ μπήκε ως αλλαγή σε 3 παιχνίδια στα τελευταία λεπτά των ματς.

Αποτέλεσμα εικόνας για dinis almeida xanthiΟ Ντίνις αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και επέστρεψε στην Γαλλία οπού και θα συζητήσει για το μέλλον του. Απο την πλευρά της ξανθιώτικης ομάδας να σημειώσουμε πως ευχαρίστησαν τον Πορτογάλο για την παρουσία του στον σύλλογο, αλλά παράλληλα  αποφασίστηκε η ομάδα να  μην κινηθεί για την απόκτηση του.

Share it