Search

Στο στόχαστρο της Ξάνθης ο Βραζιλιάνος φορ του Απόλλωνα Λάρισας Λούκας Πολέτο!

Πλήρως διαφοροποιημένο θα είναι το ρόστερ της Ξάνθης τη νέα αγωνιστική περίοδο με αρκετές αποχωρήσεις που θα φέρουν και μεγάλο αριθμό μεταγραφών, με μια απο αυτές της περιπτώσεις σύμφωνα με δημοσίευμα να είναι αυτή του 24χρονου Βραζιλιάνου, με Ιταλικό διαβατήριο, επιθετικού του Απόλλων Λάρισας Λούκας Πολέτο.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr η ομάδα της Θράκης έχει προσεγγίσει τον 24χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ο οποίος είχε τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ στα 24 ματς που αγωνίστηκε στη Football Leagueτης σεζόν που τελείωσε, και μαζί με τον έτερο Βραζιλιάνο του Απόλλωνα, Μαρκολίνο είναι απο τα “καυτά” ονόματα της δεύτερης κατηγορίας

O Lucas Poletto Costa όπως είναι το πλήρες όνομα του γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1995 στο Belo Horizonte, της Βραζιλίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Μίλαν πριν πάει στην Σάντος το 2016. Την επόμενη χρονιά 2017-18 ανήκε στη Γκρέμιο, όπου μαζί της αγωνίσθηκε σε 4 παιχνίδια της Βραζιλιάνικης Λίγκας, ενώ πέρσι είχε εξαιρετικές επιδόσεις με την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.

 

Share it