Search

Στο πλευρό του Χ. Δημαρχόπουλου για να συνεχίσει το πλούσιο έργο του ο Αντιδήμαρχος και δάσκαλος των πρωταθλητών Θωμάς Ηλιάδης!

Αποτελεί έναν απο τους πλέον παραγωγικούς Δημοτικούς Συμβούλους απο το 2010 όταν και εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης, αλλά και έναν λάτρη του αθλητισμού και έναν προπονητή που του αρέσει η πειθαρχία φέρνοντας πληθώρα μεγάλων επιτυχιών στην Ξάνθη με τον “Μιρμάνη” να αποτελεί ένα απο τα πλέον σημαντικά σωματεία Τζούντο στην Ελλάδα.

Με δεκάδες παιδιά να βγαίνουν απο τον σύλλογο, πρωταθλητές Ελλάδας, μεσογειονίκες και αμέτρητες διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη απο τους Τζουντόκα του Θωμά Ηλιάδη, άλλωστε αναδείχτηκε και προπονητής της χρονιάς για το 2018 μαζί με τον γιο του Βλαδίμηρο που συνεχίζει την παράδοση του Τζούντο στην Ξάνθη όσο ο πατέρας του δίνει την μεγάλη καθημερινή μάχη απο την θέση του Αντιδημάρχου.

Έχοντας ως πυξίδα τον άνθρωπο, και πάντα με στόχο έναν “Δήμο Πρότυπο” ο Αντιδημάρχος Τεχνικών Υπηρεσιών τουΔήμου Ξάνθης Θωμάς Ηλιάδης ήταν παρών στην δύσκολη καθημερινότητα δίπλα στον πολίτη, με εργατικότητα και ήθος, με έργα ουσίας που στόχο είχαν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών της

Ο Θωμάς Ηλιάδης γεννήθηκε το 1960 στη Γεωργία και είναι πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Κρατικού Ινστιτούτου Φυσικής Αγωγής του Αθλητισμού Τιφλίδας, με ειδικότητα Προπονητής Τζούντο. Γνωρίζει άριστα τη Ρωσική και τη Γεωργιανή γλώσσα. Είναι έγγαμος με την Λαρίσα Ηλιάδου και έχουν 3 παιδιά και 6 εγγόνια.

Το 1982 και έως το 1984 διορίστηκε ως δάσκαλος Φυσικής Αγωγής στο σχολείο του Ζεμοκέντι στη Γεωργία.  Την περίοδο 1984 – 1985 εργάστηκε ως ιντρούκτορας – μεθοδίστας της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού 3ης κατηγορίας στο Κρατικό Αθλητικό Συμβούλιο της Γεωργίας.  Απο το 1985 έως το 1987 εκλέχθηκε πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης «Κολμεουρνέ» της περιοχής Ντμανίσι, ενώ από το 1987 έως το 1995 διετέλεσε πρόεδρος Περιφερειακών Αθλητικών Οργανώσεων της Ντμανίσι, από το Κρατικό Συμβούλιο της Γεωργίας, της Πανσοβιετικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων των Αθλητικών Ενώσεων.

Ταυτόχρονα από το 1985 έως 1995 εργαζόταν και ως προπονητής στο Αθλητικό Σχολείο της πόλης Ντμανίσι στη Γεωργία. Ερχόμενος στην πατρίδα απο το  1997 έως το  2006 διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ξάνθης «Ο ΜΙΡΜΑΝΗΣ» (άθλημα Τζούντο) και υπήρξε Περιφερειακός προπονητής Μακεδονίας Θράκης στο Τζούντο.

Από το 2010 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξάνθης και από το 2013-2014 διετέλεσε Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Ξάνθης. Από το 2015 έως σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Συντήρησης υποδομών και επίλυσης θεμάτων Οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Ξάνθης.  Επίσης, έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της Οικονομικής Επιτροπής και της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Share it