Search

Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 18 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Πύρρειος νίκη για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που χρειάζεται έναν ακόμα βαθμό για να στεφθεί και Πρωταθλητής, εύκολο διπλό για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, κέρδισαν Ορφέας Ξυλαγανής και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και θα λύσουν τις διαφορές τους στο ερχόμενο μεταξύ τους ματς στην μάχη της παραμονής, νίκες για Δόξα Σώστη και Δόξα Γρατινής, υποβιβάστηκε και η Βιστωνίδα Κοπτερού.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ελπίδα Σαπών 1-0

Με 1-0 επικράτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου της Ελπίδας Σαπών και χρειάζεται πλέον έναν βαθμό για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Δόξα Σώστη-ΑΠΣ Πανθρακικός 1-0

Με 1-0 επικράτησε η Δόξα Σώστη του Πανθρακικού χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρίκου στο 50′, σε μια φάση που αποβλήθηκε ο Ζήκος των φιλοξενούμενων.

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-2

Με τα τέρματα που πέτυχαν ο Καρβουνιάρης στο 10′ και ο Παπακωνσταντίνου στο 18′ η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έφυγε με το διπλό από τους Υφανταί και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, ελπίζοντας πλέον σε δώρο του Πανθρακικού.

PLAY-OUT

Βιστωνίδα Κοπτερού-Δόξα Γρατινής 2-4

Καταδικαστική ήττα με 2-4 από την Δόξα Γρατινής γνώρισε η Βιστωνίδα Κοπτερού, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Β’ ΕΠΣ Θράκης. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Γαβριήλ στο 35′ και το 61′, Κακανούδης στο 53′ με πέναλτι και Στοΐνοβιτς στο 90′, ενώ για τους τυπικά γηπεδούχους είχαν μειώσει προσωρινά σε 2-3 οι Θεοδωρίδης και Πρίφτης στο 75′ και το 80′ αντίστοιχα.

Ορφέας Ξυλαγανής-Ορφέας Στρύμης 4-2

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει ο Ορφέας Ξυλαγανής στις τελευταίες αγωνιστικές, νικώντας και την Στρύμη με 4-2 και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα στο ερχόμενο ντέρμπυ παραμονής με τον Σπάρτακο. Ο Βουλγαρίδης στο 5′ έκανε το 1-0, ο Παππάς στο 40′ ισοφάρισε, ο Σαμιώτης στο 47′ πέτυχε το 2-1, ο Ανδρέου στο 53′ το 3-1, ο Χατζίδης στο 70′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ και πάλι ο Παππάς στο 72′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Δόξα Προσκυνητών-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-2

Με το διπλό έφυγε από τους Προσκυνητές ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων διατηρώντας το πλεονέκτημα για την μάχη της παραμονής. Ο Μαματζανιάν στο 36′ έκανε το 0-1, ενώ ο Ματζιούνης στο 57′ σκόραρε για το 0-2.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 8η αγωνιστική των play-off και play-out της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it