Search

Ηλιακό κιόσκι πληροφοριών και φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών απέκτησε η Αλεξανδρούπολη

Ηλιακό κιόσκι πληροφοριών, ελεύθερης ανταλλαγής βιβλίων και φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών τοποθετήθηκε πριν από 2 μέρες στην Αλεξανδρούπολη, μπροστά από τη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία. Η κατασκευή είναι προϊόν του περιβαλλοντικού έργου «Αξιοποίηση Ακτών Ελλάδος (ΑΑΕ)».

Ποιες είναι οι χρήσεις του;

Πρόκειται για κιόσκι πολλών χρήσεων με φωτοβολταϊκό σύστημα φωτισμού: είναι κιόσκι πληροφοριών, ανταλλαγής βιβλίων και προβολής μηνυμάτων και χορηγών. Προαιρετικά μπορεί να λειτουργήσει ως σταθμός WiFi και φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών. Το σχήμα του προστατεύει από τη βροχή και τον αέρα το υλικό που τοποθετείται στο εσωτερικό του. Το προϊόν καλύπτει σύγχρονες ανάγκες για πληροφόρηση και ανάγνωση, κοινωνικότητα και διαφήμιση. Είναι κατάλληλο για δημόσιο και ιδιωτικό χώρο και μπορεί να τοποθετηθεί σε ακτές, όπου μπορεί να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες του Προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες, όπως επίσης πάρκα, ξενοδοχεία, κάμπινγκ, καφέ, εστιατόρια κ.ά. Να σημειωθεί ότι το προϊόν έχει κερδίσει βραβείο καινοτομίας “tourism awards 2017”.

Αν και το κιόσκι δε φαίνεται να εξυπηρετεί ακόμη, καθώς δεν περιέχει ενημερωτικό υλικό ούτε και παρουσιάζει τα αυτοκόλλητα της ΑΑΕ στο εξωτερικό του, αναμένεται να λειτουργήσει λίαν συντόμως.

Δείτε παρακάτω ένα ολιγόλεπτο βίντεο με τον τρόπο λειτουργίας του:

Πηγή: alexpoli.gr

Share it