Search

Photos: Ένα βαθμό μακριά από την κατάκτηση του τίτλου ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά την αγχωτική νίκη επί της Ελπίδας Σαπών!

Με 1-0 επικράτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου της Ελπίδας Σαπών στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Οι γαλανόλευκοι “μεθυσμένοι” και κουρασμένοι από την κατάκτηση του Κυπέλλου, δεν πραγματοποίησαν το καλύτερο δυνατό ματς, καταφέρνοντας να κερδίσουν την νίκη που τους έφερε ένα βαθμό μακριά από τον τίτλο, με ένα τέρμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Η Ελπίδα από την άλλη, η οποία θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη από την τελική έκβαση της σεζόν, παρουσιάστηκε σε ένα ακόμα ματς σοβαρή ανεξαρτήτως αντιπάλου, έβαλε δύσκολα στον Ίασμο και παραλίγο να “έκλεβε” και τον βαθμό της ισοπαλίας στην τελευταία φάση του αγώνα. Να σημειώσουμε πως οι φίλαθλοι των γαλανόλευκων έδωσαν για ένα ακόμα ματς βροντερό παρόν, ενώ στα μελανά σημεία του αγώνα, ήταν ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή του Βιόπουλου.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 2′ με τον Νταφόπουλο να διώχνει με τις γροθιές το σουτ του Τσιανάκα. Στο 10′ το σουτ του Βιόπουλου πέρασε άουτ, ενώ στο 34′ ο Τσομπανόπουλος μπλόκαρε το πλασέ του Μανουσάκη. Στο 43′ έπειτα από μεταβίβαση του Δραγανίδη ο Ρομπέρ παραλίγο να χριστεί σκόρερ, όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ του πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια και στο 45+2′ έπειτα από “μπάσιμο” του Βιόπουλου στην περιοχή και γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι, ο Γιαννακιτσίδης με κοντινό πλασέ σκόραρε για το 1-0.

Το δεύτερο μέρος είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την ένταση και το άγχος ωστόσο να περισσεύουν. Στις αρχές του δεύτερου σαρανταπενταλέπτου το σουτ του Βιόπουλου δεν βρήκε στόχο, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Γιαννακιτσίδη στο 52′. Τελευταία αξιόλογη φάση του παιχνιδιού στο 90′, όταν το σουτ του Εμμανουήλ πέρασε μόλις έξω από το αριστερό δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγιάννης που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Δημητριάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Καλογρανάς, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν (71′ Μυλωνάς), Δραγανίδης, Βιόπουλος (83′ Ξενάκης), Ρομπέρ.

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος Γ., Μπαμπούρης, Ζουμπιάδης, Ρούφος, Φούντας (60′ Εμμανουήλ), Κουτζής (85′ Γκέκας), Μανουσάκης, Μπόζης (85′ Καροτενούτο), Μεμέτ Εμρέ, Ψυλλάκης (60′ Καρανικόλαος).

Share it