Search

Ο ΟΦΗ την παραμονή στην Super League, ο Πλατανιάς του Θρακιώτη σκόρερ Τσαμούρη της εντυπώσεις!

Σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε έντονες συγκινήσεις, αφού στο 94΄ το σκορ ήταν 2-2 και έδινε την άνοδο στον Πλατανιά, ο ΟΦΗ πέτυχε το 3-2 με εκτέλεση φάουλ του Ναμπί sto 95’και παρέμεινε στη Superleague (0-0 ο πρώτος αγώνας στο γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά)!

Ο Νέιρα με εύστοχο πέναλτι στο 10΄ και ο Γιακουμάκης στο 69΄ ήταν οι σκόρερς των άλλων δύο γκολ του ΟΦΗ, ενώ τα γκολ του Πλατανιά σημείωσαν οι Τσαμούρης στο 42΄ και ο Παπανικολάου στο 91΄.

Ο Γιώργος Κομίνης είχε… σερβίρει στην ομάδα του Χάιμε Βέρα το 1-0 με ένα πέναλτι που είδε μόνο αυτός αλλά ο Πλατανιάς ισοφάρισε στο 42’ με τον  ξανθιώτη αμυντικό Κώστα Τσαμούρη.

Ο Γιακουμάκης, όμως, στο 69ο λεπτό κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να βάλει… φωτιά ξανά στις κερκίδες για το 2-1 του ΟΦΗ. Είχε ξεχάσει, όμως, πως έχει ήδη μία κίτρινη και στον πανηγυρισμό έβγαλε τη φανέλα του, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Πλατανιάς, ισοφάρισε σε 2-2 με τον Παπανικολάου στις καθυστερήσεις αλλά ο Ναμπί στο φινάλε πέρασε την μπάλα μέσα από το τείχος και χάρισε την σωτηρία στους Ηρακλειώτες!

Έδωσαν και την… ψυχή τους οι παίκτες του Πλατανιά, που το πίστεψαν μέχρι το φινάλε και λίγο έλειψε να κερδίσουν την επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία έναν μόλις χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους αλλά ο Ναμπί τους έκοψε την χαρά.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Κοροβέσης, Νάστος, Παπάζογλου, Σακόρ (59’ Ναμπί), Μεγιάδο, Βαζ, Φερέιρα (59’ Ντίνας), Νέιρα, Σάσι (46’ Γιακουμάκης)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμουρης, Ρουσσάκης (77’ Παπουτσογιαννόπουλος), Κορτσαμ, Ουες, Ποζατζιδης (73’ Λουκίνας), Μποσετι (88’ Γκατσολάρι), Καραγκουνης, Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκονι

Share it