Search

Νέες διακρίσεις για τον ΟΕΓΑ, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΓΑ είναι περήφανοι για τη παρουσία των αθλητριών και αθλητών του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας στο Λαύριο Αττικής.

Στη κατηγορία Κορασίδων η ομάδα κατέκτησε την 6η θέση στο σύνθετο ομαδικό με πολύ μικρή διαφορά (15 μονάδες) από την 3η ομάδα. Να τονίσουμε ότι η ομάδα του ΟΕΓΑ απαρτιζόταν στο 80% από μικρές ηλικίες οπότε είμαστε ανυπόμονοι για τις μελλοντικές τους διακρίσεις.

Η Ελένη Μπαφατάκη κατέκτησε την 3η θέση (Χάλκινο μετάλλιο) στο άλμα.

Σε ατομικό επίπεδο όλα τα κορίτσια βελτιώσαν την ατομική τους επίδοση με την Ελπίδα Παππού να έχει την καλύτερη επίδοση στην ομάδα με 44.000 στο σύνθετο ατομικό και την 7η θέση στο άλμα.

Οι 3 αθλήτριες που συμπλήρωσαν την ομάδα είναι η Μαριλία Πετροπούλου, Δέσποινα Σεφεριάδου και Στεφανία Παπαμάλη.

Επίσης περήφανοι για τους παίδες (Άγγελος Καραξάνης, Νικόλαος Κοσόγλου και Μανώλης Καραξάνης) οι οποίοι προπονούνται και «μεγαλώνουν» καθημερινά στο ΤΟΛ και για φέτος αγωνίζονται μαζί με την ομάδα του Α.Ο. Διαγόρα Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Διαγόρα κατέκτησε τη 1η θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Ο Άγγελος Καραξάνης κατέκτησε την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό, χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, χάλκινο στο άλμα, χάλκινο στο μονόζυγο και 7η θέση στο δίζυγο.

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας Δημήτριο Μπαξεβανίδη, Ιωάννη Νίγδελη, Θεόδωρο Μπουτάκη, Δήμητρα Σταματιάδου και στον ειδικό συνεργάτη Ελευθέριο Μπουτάκη για τη καταπληκτική δουλειά τους.

Share it