Search

Με την κούπα επέστρεψε απο την Σερβία η Κ14 της ΕΠΣ Μακεδονίας του Παναγιώτη Θεοδοσιάδη!

Λίγο διάστημα μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιο πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων στην κατηγορία Παίδων, οπού κέρδισε την ΕΠΣ Ξάνθης στον τελικό, η ΕΠΣ Μακεδονίας επέστρεψε με την κούπα και απο το διεθνές τουρνουά «Trophy of Belgrade 2019» στο οποίο συμμετείχε για έκτη συνεχόμενη χρονιά, με τον ξανθιώτη Παναγιώτη Θεοδοσιάδη να είναι εκ των διακριθέντων

Το τουρνουά διοργανώθηκε για 32η χρονιά στο Βελιγράδι της Σερβίας και η ΕΠΣ Μακεδονίας συμμετείχε σ’ αυτό, αφού αποδέχτηκε την ειδική και ταυτόχρονα τιμητική πρόσκληση που έλαβε για ακόμη μία χρονιά από την τοπική Ένωση Βελιγραδίου.Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό, καθώς συμμετέχουν πολύ καλές ομάδες και η μικτή της ΕΠΣ Μακεδονίας κάθε χρόνο διακρίνεται και ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι. Πέρσι αγωνίστηκε στο τελικό και ηττήθηκε από τη Μπρατισλάβα (Σλοβακία), την οποία φέτος νίκησε και στο τελικό της διοργάνωσης επικράτησε της μικτής Βελιγραδίου (Σερβία), της οικοδέσποινας του θεσμού.

Στον πρώτο αγώνα η μικτή Κ 14 της ΕΠΣ Μακεδονίας κέρδισε τη Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) με σκορ 1-0 (Κυφωνίδης 58’), στο δεύτερο αγώνα νίκησε τη Μπρατισλάβα (Σλοβακία) με σκορ 2-1 (Κουτσιούδης 20’, 25’) και στο τελικό επιβλήθηκε του Βελιγραδίου (Σερβία) με σκορ 4-0 (Βασιλειάδης 19’, Ιγνατίου 24’, Κουτσιούδης 29’, Κυφωνίδης 52’). Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Μηνάς Βασιλειάδης και ως τερματοφύλακας ο Ιωάννης Μπάτος.

Ο Ενωσιακός προπονητής, Αθανάσιος Καναράς και ο συνεργάτης του, Χάρης Παπαπαναγιώτου στους αγώνες χρησιμοποίησαν τους ποδοσφαιριστές: Μπάτο, Παναγιωτίδη, Σκούρτη, Κασακόγια, Κυφωνίδη, Κώττα, Iγνατίου, Θεοδοσιάδη, Κουτσιούδη, Βασιλειάδη, Μακρή και τους Λεβάκη, Γεωργιάδη, Καρυπίδη, Πότση, Σερέτη, Τσαλίκογλου, Αμπεριάδη και Τσιμένογλου.

Επίσης, στο τουρνουά συμμετείχαν και μικτές ομάδες των Ενώσεων της Βουδαπέστης (Ουγγαρία), του Νίκτσιτς (Μαυροβούνιο – 2η μεγαλύτερη πόλη μετά την πρωτεύουσα Ποντγκόριτσα), του Σεράγιεβο (Βοσνία – Ερζεγοβίνη) και του Μπρνό (Τσεχία).

Share it