Search

Τα έργα τελειώνουν

Η Σεγούντα είναι ένα από τα πρωταθλήματα που βαίνουν στο φινάλε τους. Όπως είναι αναμενόμενο θα τραβήξουν στοιχηματικά την προσοχή των πολλών πλέον, με τις αποδόσεις να μεταβάλλονται. Δυο ματσάκια είχα ξεχωρίσει πριν βγουν οι αποδόσεις, οι οποίες με το που βγήκαν δεν μου προκάλεσαν έκπληξη. Στο πρωτάθλημα έχουν αλλάξει τα χαρακτηριστικά με τα χατίρια και τις αποδόσεις του 1.10 και 1.20 να έχουν πάει περίπατο.

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Στο ένα ματς η καιόμενη Μάλαγα θα υποδεχτεί την σωσμένη Σαραγόσα. Η Μάλαγα ζητάει τα μπαράζ και η Σαραγόσα τις διακοπές. Τι να σας αναλύσω δηλαδή, τα στατιστικά της μίας και της άλλης; Κοροϊδία το βρίσκω. Απλή η εξίσωση. Νικάς Μάλαγα για να καλυτερέψεις τη θέση σου στα μπαράζ και για να αποκτήσεις πλεονέκτημα έδρας ως το τέλος. Ξεκούραστη η Μάλαγα αφού είχε το ρεπό της και το “χάρτινο” τρίποντο με τη Ρέους. Η για μία ακόμα φορά φέτος στοιχηματική «αγανάχτηση» που λέγεται Σαραγόσα δε ξέρω τι θα ψάξει. Σώθηκε οριστικά και αμετάκλητα. Χαρές και πανηγύρια έκαναν στο ματς με την Αλμερία λες και σήκωσαν κούπα. Κατάντημα για τέτοιο ιστορικό σωματείο να πανηγυρίζει την παραμονή στη δεύτερη κατηγορία.

Στο άλλο ματς η άτυχη Μαχαδαόντα υποδέχεται την τελειωμένη Κόρδοβα. Άτυχη στη Λας Πάλμας καθώς αν και προηγήθηκε 2-1, έχασε το ματς στο 94’. Η κατάσταση πλέον εξαιρετικά δύσκολη. Δεν εξαρτάται από αυτήν η σωτηρία της. Καταρχήν πρέπει να κάνει το 2/2 ως το τέλος. Δε γράφω 3/3 διότι την τελευταία αγωνιστική παίρνει το 3ποντο στα χαρτιά με τη Ρέους. Την περνάει η Τενερίφε και η Λούγο (που ξεπάτωσε την… Ντέπορ). Διάβαζα ότι στη Λούγο που τα έβαλαν κάτω, λένε πως θέλουν 4 πόντους για να σωθούν. Είναι έτσι φτιαγμένες οι μέρες των αγώνων, που θα πάνε αυτή την αγωνιστική στην αδιάφορη Εξτρεμαδούρα (σώθηκε και αυτή) γνωρίζοντας τι έχει κάνει η Ράγιο και η Τενέρε.

Σε κάθε περίπτωση η Ράγιο πρέπει να κάνει το άπαν σύμπαν να κερδίσει την Κόρδοβα. Δεν ξέρω αν θα τα πάρει και από ποιόν η Κόρδοβα για να χτυπήσει το ματς (δεν το αποκλείω αφού η Κόρδοβα είναι ομάδα μπόχα από την οποία ησυχάσαμε επιτέλους). Παλιά στη Σεγούντα αυτό ήταν καθεστώς. Τώρα κρύβονται.

Και στα δύο ματς οι άσοι είναι αναμενόμενα μικροί οπότε αναγκάζομαι να τους συνδυάσω από τώρα διότι εκτιμώ οι αποδόσεις θα πέσουν αρκετά.

Μάθε τα πάντα για τα online καζινο στο nomimacasino.gr

 

Share it