Search

Με όραμα και στόχο την ανάπτυξη της ΑΜ-Θ στις Περιφερειακές εκλογές ο Δημήτρης Δόντσος για μια “Περιφέρεια σε δράση”!

Με μεγάλη εμπειρία και έντονη δράση σε τοπική και Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση ο ιδιαίτερα αγαπητός εκπαιδευτικός Δημήτρης Δόντσος, πατέρας του ποδοσφαιριστή του Άρη Αβάτου Βασίλη, πήρε την απόφαση να σταθεί στο πλευρό του Κώστα Σιμιτσή για μια “Περιφέρεια σε Δράση”.

Άλλωστε όπως τονίζει και ο ίδιος: “Από την περιφέρεια ξεκινάει η δράση. Αν δεν αναπτυχθεί η περιφέρεια σε κάθε νομό, παραλίες, αγροτικός κάμπος, γεωθερμικός πλούτος, καινοτόμες αγροτικές δράσεις στην ύπαιθρο και στον ορεινό όγκο δεν μπορούμε να περιμένουμε από μόνη της να έρθει η ανάπτυξη. Με περιφερειακή συνείδηση που να ανταποκρίνεται στις αναζητήσεις των νέων προχωρούμε μπροστά.Δεν μπορούμε με αντίληψη απλής διαχείρισης της σημερινής κρίσης να δώσουμε λύση σε αυτό που αναζητούν οι πολίτες. Η περιφέρεια θα δώσει πνοή ζωής, οικονομική ανάπτυξη και θα μας βγάλει από αδιέξοδα.Κεντρικές κατευθύνσεις με επιδόματα, κάρτες αλληλεγγύης και υποσχέσεις επιδοματικές έχουν καταρρεύσει. Η ανάπτυξη, ο εργασιακός με τον αγροτικό τομέα θα δώσουν την ώθηση για το μέλλον. Σε αυτό πρέπει να ελπίζουμε και σε αυτό πρέπει να επενδύσουμε για το μέλλον μας. Εδώ θα κριθούμε αν πετύχαμε.”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ÎºÎµÎ¯Î¼ÎµÎ½Î¿Ο Δημήτρης Δόντσος είναι καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διευθυντής στο Λύκειο Αβδήρων, κάτοχος πτυχίου Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης την περίοδο 2003-2006 ενώ παλιότερα είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος Ξάνθης, την περίοδο 1995-1998. Κατοικεί και δραστηριοποιείται στην πόλη της Ξάνθης και στα Άβδηρα. Είναι έγγαμος με 3 παιδιά.

Ακούστε της θέσεις του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με το συνδυασμό “Περιφέρεια σε δράση ” του Κωστή Σιμιτσή, Δημήτρη Δόντσου όπως της ανέφερε και τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης:

https://www.mixcloud.com/radio899/210519-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%83/?fbclid=IwAR29NQTw5wqRZT_wz8xHwmdhWVitPNpRt80vV0p0PKp3qiBRWlv5FJxpnnc

Share it