Search

Ο απολογισμός της 9ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 17 γκολ, 4 νίκες γηπεδούχων και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου μετά την νίκη της στον Μίσχο, ο οποίος κατά 99% θα ανέλθει επίσης στην Α’ κατηγορία, μιας που για να κλέψει την άνοδο ο Πολύανθος, που σήμερα κέρδισε άνευ αγώνα, θα πρέπει να καλύψει μια διαφορά 37! τερμάτων, με την προϋπόθεση ο Αετός να ηττηθεί στην τελευταία αγωνιστική. Νίκες πέτυχαν επίσης ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Πόντος, ενώ το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η νεανική ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής.

PLAY-OFF

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ηρακλής Σαπών 6-1

Με 6-1 επικράτησε ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής του Ηρακλή Σαπών σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς. Χατ τρικ πέτυχε ο Καπλανίδης, δύο τέρματα σημείωσε ο Αχπασλάν και ένα ο Αντωνιάδης για τους γηπεδούχους, ενώ το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων σκόραρε ο Γιακιμίδης.

Αετός Μίσχου-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 1-3

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου μετά το διπλό στον Μίσχο. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Κομψάτος Πολυάνθου-ΑΣ Αγιοχωρίου 3-0 α.α.

Με 3-0 άνευ αγώνα επικράτησε ο Κομψάτος Πολυάνθου του Αγιοχωρίου, μιας που οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

PLAY-OUT

Πόντος Κομοτηνής-Ατσάλι Αρχοντικών 3-0

Με 3-0 επικράησε των Αρχοντικών ο Πόντος Κομοτηνής χάρις τα τέρματα των Ζουρνατζίδη, Μουταφίδη και Αμοιρόπουλου. Οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι, ενώ αμφότερες οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες.

ΑΕ Κομοτηνής-Ένωση Ασωμάτων 2-1

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε η ΑΕ Κομοτηνής που κέρδισε με 2-1 την Ένωση Ασωμάτων, με την τελευταία να έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές της μιας που την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Οικονόμου και Πούρας.

Ρεπό: ΑΟ Αρσακείου

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από την 9η αγωνιστική των play-off και play-out.

Share it