Search

Πρωτάθλημα από την πρώτη της σεζόν στα γήπεδα η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου! Την Τετάρτη η απονομή!

Πρωταθλήτρια Β’ ΕΠΣ Θράκης αναδείχθηκε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου μετά την εκτός έδρας επικράτηση με 1-3 επί του Αετού Μίσχου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play-off του πρωταθλήματος.

Η Αναγέννηση κατάφερε κάτι που δύσκολα έχει ξανασυμβεί στην ΕΠΣ Θράκης, αφού μόλις στην πρώτη σεζόν “ζωής της”, κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και να ανέλθει στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου του νομού Ροδόπης, φέρνοντας το Θρυλόριο και πάλι στις αγωνιστικές επάλξεις.

Παίζοντας σταθερά καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, κατάφερε αρχικά να μείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και από εκεί που εκίνησε ως τρίτη στα play-off, έμεινε αήττητη και αναδείχθηκε τελικά πανάξια Πρωταθλήτρια.

Στον αγώνα που της χάρισε και μαθηματικά τον τίτλο, κέρδισε με 1-3 τον Μίσχο, ο οποίος θα την ακολουθήσει στην Α’ κατηγορία ως δεύτερος της βαθμολογίας. Τα τέρματα των Πρωταθλητών, πλέον, πέτυχαν οι Ξενοδοχίδης Η. (2) και Τζελέπης, ενώ το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Μουσταφά Ισμαήλ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιωτίδης που είχε για βοηθούς τους Μπαλάφα και Πανταζή.

Πλέον η Αναγέννηση ετοιμάζεται να σηκώσει στον ουρανό της Κομοτηνής το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της, την Τετάρτη 22/5 το απόγευμα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο το Αγιοχώρι στο γήπεδο του Κάλχα.

Share it