Search

Στέφανος Ιγιαννίδης: Το αθλητικό και κοινωνικό πρόσωπο στον “Δήμο Πρότυπο”

Ο Αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Υγείας του Δήμου Ξάνθης, Στέφανος Ιγιαννίδης αποτελεί απο τις περιπτώσεις των ανθρώπων που προέρχονται απο τον αθλητισμό και προσπαθεί να δρα για τον αθλητισμό και όχι μόνο καθώς απο την πρώτη του θητεία στο πλευρό του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου έδειξε πως είναι άνθρωπος της δράσης και όχι της θεωρίας.

Ο Στέφανος Ιγιαννίδης έχει ιδιαίτερα πλούσια παρουσία στον αθλητισμό της πόλης, όταν παλαιστής , ποδοσφαιριστής ενώ πριν απο τον Δήμο Ξάνθης που έχει αφοσιωθεί πλήρως απο το 2014, είχε ξεκινήσει και ως προπονητής σε Ακαδημίας έχοντας παρουσία στον Άρη Πετεινού, την φανέλα του οποίου και φόρεσε όπως και τον ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου και Απόλλωνα Ξάνθης οπού και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ως πρωταθλητής.

Άνθρωπος με ανησυχίες, τόσο ως προς το αθλητικό κομμάτι με έντονη δράση σε ποδόσφαιρο, πάλη και πυγμαχία ο Στέφανος Ιγιαννίδης μπήκε στον στίβο της προσφοράς μέσω του Δήμου Ξάνθης το 2014 και μετά την γεμάτη παρουσία του τόσο ως Αντιδήμαρχος στο τελευταίο κομμάτι διατέλεσε Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης Δήμου Ξάνθης, Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης. Είναι επίσης, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης.

Ο Στέφανος Ιγιαννίδης γεννήθηκε το 1983. Είναι παντρεμένος με τη Λαρίσα Τερσενίδου με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην πυγμαχία. Εργάσθηκε ως γυμναστής σε γυμναστήριο με ελεύθερα βάρη και στην Ακαδημία του Άρη Πετεινού, ενώ διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην πυγμαχία.

Share it