Search

Με Γιάννη Ζώτο στο… τιμόνι για την επανεκλογή ο “Δήμος Πρότυπο”!

Τον ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις της ΠΑΕ Ξάνθη αλλά και στην τοπική κοινωνία Γιάννη Ζώτο θα έχει στο ψηφοδέλτιο του ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Ο οδηγός του πούλμαν του ΑΟΞ, ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά και επέλεξε να στηρίξει με την υποψηφιότητά του τον Δήμαρχο Ξάνθης και επικεφαλής του συνδυασμού “ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ” Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, γιατί, όπως λέει, είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει έμπρακτα πως αγωνίζεται σκληρά για τον τόπο μας και έχει διαγράψει μια έντιμη πορεία, η οποία αποτελεί εγγύηση εμπειρίας και αποτελεσματικότητας. Αναγνωρίζει ότι στη διάρκεια της θητείας του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης έχουν υλοποιηθεί έργα που ήταν προσδοκίες δεκαετιών της τοπικής κοινωνίας, ενώ πολλά έργα είναι εκείνα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΣτόχος του Γιάννη είναι να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις αποτελεσματικά και άοκνα και να προσφέρει στο κοινό όραμα για έναν μητροπολιτικό Δήμο πρότυπο, και να μπορέσει να βοηθήσει στην λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας και δη του αθλητισμού.

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Ξάνθη και κατοικεί στη Νέα Μυρσίνη. Είναι επαγγελματίας οδηγός και από το 2001 έως το 2010 εργάστηκε ως οδηγός στο ΚΤΕΛ Ξάνθης. Από το 2011 έως το 2013 εργάστηκε ως οδηγός λεωφορείου σε τουριστικό πρακτορείο. Από το 2014 έως σήμερα είναι οδηγός λεωφορείου στον ΑΟΞ όντας ιδιαίτερα αγαπητός στους παίκτες της ομάδας και ιδιαίτερα στα παιδιά της Ακαδημίας τους οποίους μεταφέρει καθημερινά με ασφάλεια

Share it