Search

Άτυπη εκδίκηση για να ελπίζει

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Στο σημερινό κουπόνι, στη Δανία, υπάρχει το… «deja vu» του τελικού Κυπέλλου που διεξήχθη προ ημερών, με τη Μπρόντμπι να χάνει το τρόπαιο από τη Μίντιλαντ στη διαδικασία των πέναλτι.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Πλέον η ομάδα του Ρέτοφ, θα εξαντλήσει τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. Με νίκη πλησιάζει στους τρεις πόντους την Οντένσε, με την οποία κοντράρεται στην τελευταία αγωνιστική, ενώ στην ισοβαθμία, υπερτερεί σε διαφορά τερμάτων. Η Μίντιλαντ κλείνει θετικά τη σεζόν με έναν τίτλο, απογοήτευσε στα πλέι οφ, όμως δεν έχει πλέον κίνητρο. Το έχει η Μπρόντμπι και σε αυτό θα στηριχτούμε για την επιλογή του άσου.

Επίσης, στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Μόλντε υποδέχεται τη Βίκινγκ, στο φινάλε της ένατης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι με νίκη επανέρχονται στην κορυφή της κατάταξης, όπου βρίσκεται ήδη η Οντ Γκρένλαντ. Η ήττα στην έδρα της Κρίστιανσουντ σταμάτησε το σερί των τεσσάρων νικών, όμως συνολικά η ομάδα του Μόε έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Ανάλογη εκκίνηση και η Βίκινγκ, για τα δεδομένα μιας νεοφώτιστης ομάδας, ωστόσο εκτός έδρας χάνει κάτι από τη δυναμική της. Δεν έχει σκοράρει σε δύο από τα τέσσερα έως τώρα. Η Μόλντε στο στάδιο «Άκερ» διατηρεί το απόλυτο νικών με μηδέν παθητικό σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια. Επιλογή ο άσος συνδυαστικά με over 2.5 γκολ.

Οι καλύτεροι bookmakers παίζουν στο stoiximatikesetaireies.gr

Share it