Search

Πανηγυρίζει για την παραμονή το Νεοχώρι, υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία ο Ποντιακός!

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου είναι τελικά η ομάδα που παραμένει στην Α’ κατηγορία, με τον ΑΟ Ποντιακό να υποβιβάζεται στην Β’.

Η ομάδα του Βορείου Έβρου επικράτησε 2-1 της αντιπάλου της στην 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και έστω και στο τέλος, πέτυχε τον στόχο της παραμονής που είχε βάλει ως νεοφώτιστη άλλωστε στην κατηγορία.

Από την άλλη εκείνη της Παλαγίας, μία από τις πιο ιστορικές του νομού, υποβιβάστηκε και θα παίζει στην Β’ κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά από το 1991, χρονιά κατά κατά την οποία είχε προβιβαστεί στην Α’ κατηγορία, που υποβιβάζεται. Στο διάστημα αυτό των 28 ετών υπήρξε και μία χρονιά που ο Ποντιακός έλαβε μέρος στην Β’ κατηγορία, αλλά με απόφαση της τότε διοίκησης, χωρίς δηλαδή να έχει υποβιβαστεί βαθμολογικά.

Αναφορικά με το σημερινό ματς, ο Αλεξακούδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 20′ για το Νεοχώρι, ενώ ο Ναλμπάντης στο 40′ έκανε το 2-0 βάζοντας δύσκολα στον Ποντιακό. Το μόνο που κατάφερε η αξιόμαχη ομάδα του κ. Παμπορίδη ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Σαρίδη στο 90′.

Share it