Search

Photos: Τίμησε τους δευτεραθλητές Ελλάδας Παίδες της η ΕΠΣ Ξάνθης! Η ξεχωριστή έκπληξη των παικτών στον Απόστολο Κουτρουλό

Ένα πολύ όμορφο βράδυ επιφύλαξαν οι διοικούντες της ΕΠΣ Ξάνθης που έκαναν το τραπέζι στους Δευτεραθλητές Ελλάδας της Μεικτής Παίδων

Με παρόντα τα μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης προεξέχοντος φυσικά του Προέδρου της Ένωσης, Γιώργου Πανίδη η διοίκηση της ΕΠΣ, αποτελούμενη απο τους Γιώργο Τριάντη, Γιώργο Κερμενίδη, Γιάννη Παπατζή, Ειρήνη Γαλαχουσίδου, Γιάννη Παπατζή, Σάκη Κατσαρό, υποδέχθηκε στην ταβέρνα “Πέρασμα” σύσσωμη την μεικτή ομάδα Παίδων της Ένωσης που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Παίδων, γεμίζοντας χαρά όλο τον κόσμο.

Πρώτος τον λόγο πήρες ο Πρόεδρος της Ένωσης, που αφού συνεχάρη για ακόμη μια φορά όλα τα μέλη της ομάδας για τις στιγμές χαράς και συγκίνησης που έφεραν στην πόλη με την πορεία τους, έκανε αναφορά σε αυτό το ταξίδι τονίζοντας πως θέλει αυτή η γενιά να συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες για το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο καθώς αυτή η πορεία ως την δεύτερη θέση της Ελλάδας ήταν απλά η αρχή.

Ενώ τέλος τον λόγο πήρε ο Ενωσιακός τεχνικός Απόστολος Κουτρουλός που μίλησε για αυτά τα έξοχα παιδιά και κυρίως τους γονείς τους που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με ήθος, παράλληλα τους ευχήθηκε δύναμη και υπομονή καθώς αυτά τα παιδιά είναι ικανά για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Ενώ λίγο αργότερα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Μεικτής Παίδων επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη στον πρωτεργάτη αυτής της μεγάλης επιτυχίας καθώς δεν είναι μικρό επίτευγμα η ΕΠΣ Ξάνθης να βρίσκεται για δεύτερη διαδοχική χρονιά ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας, φυσικά ο λόγος για τον Ενωσιακό τεχνικό Απόστολο Κουτρουλό που παρέλαβε απο τα χέρια του αρχηγού της ομάδας Βασίλη Πιστικού μια πολύ όμορφη πλακέτα που είχε πάνω φωτογραφία της ομάδας και την φράση “Coach σε ευχαριστούμε για όσα μας έμαθες και όσα προσφέραμε μαζί σε αυτό το μαγικό ταξίδι προς την 2η θέση στην Ελλάδα. Οι Παίδες σου”.

meikteΓια το φινάλε το μέλος της Επιτροπής Μεικτών ομάδων, που απο την πρώτη ημέρα της εκλογής του στην Ένωση ήταν κοντά στο μαγικό ταξίδι της Μεικτής, Γιώργος Κερμενίδης παρέδωσε τους έπαινους που ετοίμασε η ΕΠΣ Ξάνθης για όλα τα μέλη της ομάδας που κράτησε ψηλά την σημαία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου φέρνοντας την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, με εντελώς διαφορετική ομάδα μάλιστα απο την περσινή που έφτασε ως την κορυφή.

Δείτε στιγμές απο την όμορφη βραδιά μέσα απο τον φακό του Sportsaddict ΕΔΩ

http://

Share it