Search

Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 20 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Μια νίκη μακριά, μετά και την σημερινή της επικράτηση, από την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, ενώ ο Μίσχος που κέρδισε στο Αγιοχώρι χρειάζεται έναν βαθμό ακόμα για την επιστροφή του στην Α’ κατηγορία. Με το διπλό έφυγε ο Πολύανθος από τις Σάπες, νίκη παραμονής κατέκτησε το Αρσάκειο, ενώ και ο Πόντος μετά την ισοπαλία στους Ασώματους υποβιβάστηκε μαθηματικά.

PLAY-OFF

Ηρακλής Σαπών-Κομψάτος Πολυάνθου 1-3

Με το διπλό έφυγε από τις Σάπες ο Κομψάτος Πολυάνθου επικρατώντας με 1-3 του τοπικού Ηρακλή. Εμρέ και Βαμβακίδης σημείωσαν τα πρώτα δύο γκολ των φιλοξεούμενων με το τρίτο να έρχεται με αυτογκόλ, ενώ ο Τερσενίδης Μ. ήταν ο σκόρερ των γηπεδούχων.

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 4-1

Με 4-1 κέρδισε τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, βγάζοντάς τον οριστικά εκτός διεκδίκησης ανόδου, την στιγμή που η ίδια χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία την επόμενη αγωνιστική με τον Μίσχο προκειμένου να εξασφαλίσει τον τίτλο. Δύο τέρματα πέτυχε ο Νικολάου και από ένα οι Τζελέπης και Ξενοδοχίδης Η. για τους νικητές, ενώ ο Καπλανίδης πέτυχε το μοναδικό τέρμα των Κομοτηναίων.

ΑΣ Αγιοχωρίου-Αετός Μίσχου 0-2

Με τα τέρματα του Εσδάτ Γιασάρ και του Γιλτίδη ο Αετός Μίσχου έφυγε με το διπλό από το Αγιοχώρι και βρίσκεται πλέον έναν βαθμό μακριά από την επάνοδό του στην Α’ κατηγορία.

PLAY-OUT

Γήπεδο Αρχοντικών: Ατσάλι Αρχοντικών-ΑΟ Αρσακείου 2-3

Με 2-3 επικράτησε των Αρχοντικών το Αρσάκειο και εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή του στην Β’ κατηγορία. Δύο τέρματα πέτυχε ο Ιωάννου και ένα ο Μεχμέτ Καφετζί για τους νικητές, ενώ για το Ατσάλι σκόραρε δις ο Χατζή Ρετζέπ.

Γήπεδο Ασωμάτων: Ένωση Ασωμάτων-Πόντος Κομοτηνής 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Ένωση Ασωμάτων και Πόντος Κομοτηνής με τον Παντελίδη και τον Μουταφίδη να σκοράρουν για τους φιλοξενούμενους.

Ρεπό: ΑΕ Κομοτηνής

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από την 8η αγωνιστική των play-off και play-out.

Share it