Search

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα απο τον Απόλλωνα Ξάνθης σε Αθηναϊκή ΠΑΕ ο Βασίλης Γκριγκοριάν!

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για τον 16χρονο ξανθιώτη αμυντικό Βασίλη Γκριγκοριάν που μοιάζει πιο έτοιμος απο ποτέ για το μεγάλο άλμα!

Ο ταλαντούχος αμυντικός του Απόλλωνα Ξάνθης μετά απο μια εξαιρετική διετία οπού ο Δημήτρης  Μπακάλογλου του έδωσε όχι απλά χρόνο συμμετοχής αλλά τον έχρισε και βασικό με πολλές παρουσίες στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου, και μια τετραετία στις Μεικτές ομάδες Παίδων και Νέων με τον Απόστολο Κουτρουλό να τον βοηθά  να βελτιωθεί αφάνταστα χρίζοντας τον μάλιστα και αρχηγό της Μεικτής Νέων διακρίνοντας ηγετικά στοιχεία, κερδίζοντας μάλιστα την ευκαιρία απο τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Κεχαγιά να φορέσει την φανέλα της Εθνικής όντας στις κλήσεις της Εθνικής Παίδων για την προσεχή Τρίτη 21/5(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Μετά απο όλα αυτά μοιάζει φυσική συνέχεια όλα όσα έρχονται για τον γεννημένο 2003, Βασίλη Γκριγκοριάν, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict.gr βρέθηκε το τριήμερο 15-17 Μαΐου στην Αθήνα μετά απο πρόσκληση που δέχτηκε απο την ΠΑΕ ΑΕΚ, για να περάσει απο το “μικροσκόπιο” των ιθυνόντων της Ακαδημίας της Αθηναϊκής ΠΑΕ. Με τα αποτέλεσμα να είναι άκρως θετικά, με το Νίκο Κωστένογλου και τους συνεργάτες να έχουν μόνο καλά λόγια να πούνε για την παρουσία του Γκριγκοριάν τόσο στις προπονήσεις αλλά και στο φιλικό που αγωνίστηκε ως δεξιός μπάκ, είναι η φυσική του θέση αλλά αγωνίζεται με άνεση τόσο ως στόπερ όσο και ως εξάρι

Ήδη μάλιστα έχει γίνει και μια σχετική κουβέντα με τους παράγοντες του Απόλλωνα, άλλωστε ο Βλαδίμηρος και ο Ρόμπερτ Μαρκοσιάν προσπαθούν πάντα για το καλύτερο για τα παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου, με τους “κιτρινόμαυρους” να επισημοποιούν το ενδιαφέρον τους. Οι επαφές είναι βέβαια σε προχωρημένο στάδιο όμως η τελική απόφαση ανήκει στον Γκριγκοριάν την οικογένεια του και τους ανθρώπους της Ακαδημίας άλλωστε αυτοί θα κληθούν να πάρουν την τελική απόφαση για το μέλλον του παιδιού.

Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα βρίσκονται σε επαφές με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ στην Αθήνα αλλά και τον σκάουτερ των “κιτρινόμαυρων” στην Βόρεια Ελλάδα Χρήστο Μαλαδένη και απο Δευτέρα οι επαφές αναμένεται να ενταθούν ακόμη περισσότερο. Να σημειώσουμε εδώ πως πέρα απο την ΑΕΚ δεδομένο είναι το ενδιαφέρον και της ΠΑΕ Ξάνθη, που έχει παρακολουθήσει αρκετά την εξέλιξη του Γκριγκοριάν και θέλει τον ταλαντούχο ξανθιώτη αμυντικό στο ρόστερ της Κ17 του ΑΟΞ τη νέα χρονιά.

Share it