Search

Photos: Έσωσε την ισοπαλία με την Δόξα Γρατινής και κρατά την τύχη στα..πόδια του ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Δόξα Γρατινής στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play-out της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Οι φιλοξενούμενοι που έχουν εξασφαλίσει πλέον την παραμονή τους, όμως όπως έχουν αποδείξει αντιμετωπίζουν όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους στο πρώτο μισό του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, μιας που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα στην μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν και να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας μιας που στο τέλος του παιχνιδιού η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι, με αποτέλεσμα τον έναν κερδισμένο βαθμό που τους διατηρεί ωστόσο σε πλεονεκτική θέση ενόψει της συνέχειας.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 3′ όταν ο Χαϊνάκης από πλεονεκτική θέση δεν σούταρε όπως θα ήθελε με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 18′ η Δόξα βρήκε το γκολ, με τον Κρεμμύδα να εκτελεί το φάουλ και τον Καμζέλα να κάνει με κεφαλιά το 0-1. Στο 45′ η κεφαλιά του Ματζιούνη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 60′ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Παρασκευόπουλου, που πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.

Στο 67′ ο Βαρέλας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Παρασκευόπουλου, όμως στην αμέσως επόμενη φάση και μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Ταβασίδη, ο Ματζιούνης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Χατζόγλου Σερδάρ με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 72′ το πλάσε του Γιολδάση μετά από κόρνερ κατέληξε στον Πριτσίδη, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς ο Χατζόγλου Σερδάρ είδε την κεφαλιά του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χούσκογλου που είχε για βοηθούς του Γαρδικιώτη και Πανταζή. Αρκετά παράπονα είχαν οι γηπεδούχοι, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, κατά την γνώμη τους, που δεν δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων: Πριτσίδης, Λουκοβίτης, Μαματζανιάν, Μπάγκας, Χατζόγλου Σερδάρ, Μανάβ Ισμαήλ Σερχάτ, Βαϊόπουλος (20′ Ματζιούνης), Ταβασίδης, Χαϊνάκης, Κόγιος (59′ Παρασκευόπουλος), Αλεξίου.

Δόξα Γρατινής: Βαρέλας, Κακανούδης, Λεγάτος, Μουζασβίλι, Γιολδάσης, Καμζέλας, Νεαζή Αλή (62′ Ζήσης), Κρεμμύδας, Καρακούσης (78′ Δεληβασίλης), Στοΐνοβιτς Ν., Γαβριήλ.

Share it