Search

Ο απολογισμός της 7ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 24 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο βρίσκεται ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά την νίκη του και την ισοπαλία στο Σιδηροχώρι, αντεπιτίθεται η Ξυλαγανή εκμεταλλευόμενη την νέα νίκη της και την ισοπαλία στους Αγίους Θεοδώρους, νίκες για Πανθρακικό και Προσκυνητές, υποβιβάστηκε η Στρύμη.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Ελπίδα Σαπών 2-2

Ισοπαλία-σοκ υπέστη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που είδε την Ελπίδα Σαπών να ισοφαρίζει στο 90′ και να ψαλιδίζει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες της για τον τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό με τον Μπόζη, ο Κεφαλούκος στο 3′ ισοφάρισε, ο Παπακωνσταντίνου στο 20′ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο Μεμέτ Εμρέ στο 88′ ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-3

Με το διπλό έφυγε και από τον Σώστη ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που επικράτησε με 1-3 της Δόξας. Ο Λειβαδιώτης στο 16′ έκανε το 0-1, στο 60′ Ο Τσιανάκας πέτυχε το 0-2, στο 72′ ο Βιόπουλος σκόραρε για το 0-3, ενώ στο 78′ ο Καραμιχάλης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αναγέννηση Παγουρίων-ΑΠΣ Πανθρακικός 2-5

Με το διπλό έφυγε από τους Υφανταί ο Πανθρακικός που κέρδισε με 2-5 την Αναγέννηση Παογυρίων. Ο Μαυράκης στο 3′ άνοιξε το σκορ, ο Μούλιος στο 10′ ισοφάρισε για την Αναγέννηση σε 1-1 και ο Τσαγκαλίδης στο 15′ ξανάδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 40′ ο Κομισόπουλος έκανε το 1-3, στο 60′ ο Γρηγοριάδης το 1-4, στο 75′ ο Πολυμένωφ μείωσε σε 2-4 και στο 80′ ο Παύλου πέτυχε το 2-5.

PLAY-OUT

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Γρατινής 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Δόξα Γρατινής με τους γηπεδούχους να κερδίζουν έναν σημαντικό βαθμό για την συνέχεια. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ορφέας Ξυλαγανής-Βιστωνίδα Κοπτερού 4-0

Συνεχίζει ακάθεκτος την αντεπίθεσή του ο Ορφέας Ξυλαγανής στην ύστατη προσπάθεια να σώσει την κατηγορία. Ο Ορφέας πέτυχε αυτή τη φορά σπουδαία νίκη επί της Βιστωνίδας Κοπτερού, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να μείνει ούτε στην κατηγορία. Ο Χατζίδης στο 33′ άνοιξε το σκορ, ο Γιαννακίδης στο 42′ έκανε το 2-0, ο Οσμάν Χασάν στο 44′ το 3-0 και ο Σαμιώτης στο 75′ σημείωσε το τελικό 4-0.

Δόξα Προσκυνητών-Ορφέας Στρύμης 2-1

Σε ένα ματς γοήτρου μεταξύ δύο ομάδων που έχουν υποβιβαστεί η Δόξα Προσκυνητών κέρδισε με 2-1 τον Ορφέα Στρύμης. Ο Αθανάσαρος στο 60′ έκανε το 1-0, ο Παππάς στο 62′ ισοφάρισε σε 1-1 και ο Τριαντόπουλος στο 68′ πέτυχε το τελικό 2-1.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 7η αγωνιστική των play-off και play-out της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it