Search

Στο πλευρό του Θανάση Κριτσίνη με δίψα για προσφορά στον Δήμο Αβδήρων ο Τάσος Σουρουτζίδης!

Με παρουσία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως διαιτητής τα τελευταία χρόνια ο Χημικός Τάσος Σουρουτζίδης με δίψα για προσφορά στον Δήμο Αβδήρων αποδέχτηκε την πρόταση του Αθανάσιου Κριτσίνη να κατέβει ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Όλοι μαζί μπορούμε”.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Τάσου Σουρουτζίδη αναφέρει:

Αγαπητοί μου φίλοι,

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αβδηρων.
Το έναυσμα για αυτό, ήταν ο επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψήφιος δήμαρχος Αβδήρων κ. Αθανάσιος Κριτσινης.
Ένας άνθρωπος που ξέρει να δίνει μάχες όντας πολλά χρόνια στον δύσκολο κλάδο του επιχειρηματία, του ελεύθερου επαγγελματία. Επιτυχημένος γαρ στον επαγγελματικό του τομέα, έχοντας ανοιχτο μυαλό και καθαρούς ορίζοντες, είναι το πρότυπο για μια επιτυχημένη τοπική αυτοδιοίκηση.
Από τη δική μου πλευρά και την οπτική γωνία μιας ΝΕΑΣ γενιάς, διψασμένη για να προσφέρει και γεμάτη όνειρα, είμαι αποφασισμένος να δημιουργήσω με όρεξη, μεράκι, πάθος και φαντασία, υπηρετώντας τον τόπο μου και τους δημότες του, καθώς θεωρώ πως μπορώ να αφουγκραστω τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συνδημοτών μου. Οι γνώσεις και η εμπειρία που απέκτησα κατα τη διάρκεια της ζωής μου, των σπουδών μου και της εργασιακής μου απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα σε κορυφαίες βιομηχανίες της Θεσσαλονίκης και της Ξάνθης, θεωρώ πως είναι σημαντικά εφόδια στην ενασχόληση μου με τα κοινά.
Μέλημά μου, να είμαι πάντα παρών, να προασπίζομαι τα συμφέροντα όλων και καθενός απ’τους συνδημότες μου ξεχωριστά.
Είμαι έτοιμος για μια συνεχή μάχη, έναν αέναο αγώνα που είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα οδηγήσει τον Δήμο Αβδήρων εκεί που του αρμόζει, εκεί που του αξίζει ιστορικά, πολιτιστικά, κοινωνικά και ανθρωπιστικά. Πιστός στρατιώτης σε ό,τι χρειαστεί και σε οποιοδήποτε πόστο και αν μου ζητηθεί, για την πρόοδο όλων των τομέων του Δήμου και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου.
Ας φτιάξουμε λοιπόν μια αλυσίδα εμπιστοσύνης, μια αλυσίδα προσφοράς στην οποία ο κάθε κρίκος είναι μοναδικός, χρήσιμος και σπουδαίος…
γιατί μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!

Αναστάσιος Χρ. Σουρουτζίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αβδήρων με τον συνδυασμό “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” του Αθανάσιου Κριτσίνη.

Share it