Search

Στέλνουν τον χαφ του Ιωνικού Μιχάλη Καλλέργη στην Ξάνθη αθηναϊκές εφημερίδες!

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην φετινή Γ’ Εθνική ήταν ο Μιχάλης Καλλέργης του Ιωνικου.

Ο 22χρονος χαφ έπαιζε στον Ιωνικό και πανηγύρισε μαζί του την άνοδο μέσω των μπαράζ. Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, πάντως, να συνεχίσει εκεί. Έχει αρχίσει να προτείνεται σε ομάδες της Super League, όπως ο Παναιτωλικός, και η πρώτη που έδειξε ενδιαφέρον ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η Ξάνθη.

Μάλιστα το δημοσίευμα κάνει αναφορά για αρχικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές που έχουν γίνει και μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη. Φέτος ο Καλλέργης έπαιξε σε 21 ματς με τον Ιωνικό και τέσσερα γκολ. Στο παρελθόν έχει περάσει από Κοζάνη και Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Το αν υπάρχει όντως η είναι…μανατζερικό δημοσίευμα η περίπτωση του νεαρού χαφ θα φανεί αν και είναι δεδομένο πως ο ξανθιώτικος σύλλογος προσπαθήσει να προχωρήσει σε Ελληνοποίηση του ρόστερ, ωστόσο αυτή την στιγμή θα πρέπει να τονιστεί πως προτεραιότητα στον ξανθιώτικο σύλλογο είναι οι διοικητικές εξελίξεις που είναι στο προσκήνιο και φυσικά το θέμα του προπονητή που πάντως έχει μπει στην τελική ευθεία

Share it