Search

Αλλαγή στάσης και προσπάθεια να μείνει στην Ξάνθη και τη νέα χρονιά ο Έρικ Γέντρισεκ!

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για τον κόσμο της Ξάνθης έκανε γνωστή ο Έρικ Γέντρισεκ που ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε επαφές με την ξανθιώτικη ΠΑΕ για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Σλοβάκος φορ του ΑΟΞ κατά την διάρκεια της βράβευσης του απο τους Xanthifans(δείτε ΕΔΩ) έκανε γνωστό πως παρότι όλα έδειχναν οτι δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο το απόγευμα της Τετάρτης(15/5) του έγινε γνωστό απο τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου η πρόθεση της ΠΑΕ Ξάνθη να τον κρατήσει στον σύλλογο για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Έρικ Γέντρισεκ δεν έκρυψε την χαρά του για αυτή την κίνηση, και τόνισε πως είναι πολύ θετικός όμως αρχικά θα μιλήσει με το νέο τεχνικό που θα αναλάβει και εν συνεχεία θα πάρει την απόφαση του, όμως η αγάπη που έχει πάρει απο τον κόσμο της Ξάνθης αλλά και όλα όσα έζησε στον ΑΟΞ την τελευταία διετία είναι πολύ σημαντικά και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση.

Το πόσο ευχάριστη ήταν αυτή η είδηση φάνηκε και απο την αντίδραση του κόσμου που ξέσπασε σε χειροκροτήματα φωνάζοντας το όνομα του Σλοβάκου φορ. Άλλωστε πέρα απο το γεγονός πως ο Γέντρισεκ είναι τοπ σκόρερ της ομάδας την τελευταία διετία αποτελεί “κινητή διαφήμιση” του συλλόγου και κανείς δεν το παραγνωρίζει αυτό.

Share it