Search

Τα έχουν τα γκολ για να μας πληρώσουν!

Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι της Πέμπτης, παρότι δεν είναι… σεντόνι. Το ενδιαφέρον μας μεταφέρεται στα βελγικά πλέι-οφ και εκείνα στην Αγγλία. Κρατάμε δύο επιλογές στα γκολ και πάμε να πληρωθούμε.

Σταντάρ Λιέγης – Κλαμπ Μπριζ

Βρίσκεται σε περίοδο μεγάλου ντεφορματίσματος η Σταντάρ Λιέγης που έρχεται από την ήττα με σκορ 3-2 από τη Γάνδη. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Πρεντ’ Ομ και πέμπτη συνολικά στα πλέι-οφ. Την ίδια ώρα, η Κλαμπ Μπριζ πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 επί της Γκενκ και εξακολουθεί να ελπίζει για τον τίτλο. Άλλωστε η «μπλάουσβαρτ» έχει ρεκόρ έξι νικών και μιας ισοπαλίας στο μίνι – πρωτάθλημα. Έχει την ποιότητα για να φύγει με αποτέλεσμα σήμερα από τη Λιέγη. Σίγουρα μπορεί να βρει γκολ, για αυτό έχει λογική να πάμε με το αμφίσκορο σε combo με το over 2.5.

Πόρτσμουθ – Σάντερλαντ

Καλείται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή η Πόρτσμουθ μετά την ήττα με σκορ 1-0 στο «Στάδιο του Φωτός». Η εικόνα των «πόμπεϊς» στο πρώτο ματς πάντως, δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που για πολύ μεγάλο διάστημα αγωνίστηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα. Το «Φράτον Παρκ» απόψε θα είναι κατάμεστο και ενώ η Σάντερλαντ βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό των πλέι-οφ για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Οι «μαυρόγατες» έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν το σημερινό ματς και την ποιότητα για να συμβάλουν στο σκοράρισμα. Πάμε με το over 2.5.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

Share it