Search

Νέος προπονητής του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης ο Δημήτρης Τσουλκανάκης!

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.

Ο Δημήτρης Τσουλκανάκης είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Ανδραβίζου που πλέον αποτελεί παρελθόν και ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να ανεβάσει την επόμενη σεζόν τον Φοίνικα στην Α2 Γυναικών.

Ο κ. Τσουλκανάκης φέτος κάθισε στον πάγκο της ΑΕ Κομοτηνής, στο πλευρό του Ηλία Κρεούζη, πριν δύο χρόνια είχε οδηγήσει το 3ο ΓΕΛ Αλεξ/πολης στο Final 4 του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ και τα προηγούμενα χρόνια βέβαια υπήρξε με επιτυχία προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων του Εθνικού. Μάλιστα, από την διοίκηση του Φοίνικα ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον κ. Φωκιανό που θα είναι ο νέος έφορος.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα:

«Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Δημήτρη ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗ. Ο Κος ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ είναι ο νέος προπονητής του γυναικείου τμήματος. Το Δ.Σ του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του και πολλές πολλές νίκες με την ομάδα μας.

Σύντομα θα έχουμε και άλλες προσθήκες έκπληξη στο προπονητικό επιτελείο όπου μαζί με τον νέο έφορο Κο ΦΩΚΙΑΝΟ να πλαισιώσουν τον νέο προπονητή με μια ισχυρή ομάδα για να κάνουμε ένα βήμα ακόμη παραπάνω. Είμαστε ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αλεξανδρούπολης… Ελάτε στην οικογένεια μας… Συνεχίζουμε…»

Share it