Search

Photos: Μοναδικές στιγμές αποθέωσης για Ζίβκοβιτς, Γέντρισεκ και Κασάδο στην βράβευση τους απο τους Xanthifans!

Την αποθέωση γνώρισαν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Έρικ Γέντρισεκ και Χόρχε Κασάδο που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης(15/5) στα γραφεία του συνδέσμου φίλων του ΑΟΞ, Xanthifans ως επίσημοι προσκεκλημένοι καθώς οι φίλοι της ξανθιώτικης ομάδας θέλησαν να τους τιμήσουν για την προσφορά τους στον ΑΟΞ.

Στον χώρο του Συνδέσμου, στην Πλατεία Ελευθερίας, οι παίκτες της Ξάνθης έγινε δεκτοί με θερμή υποδοχή απο τα μέλη του συνδέσμου αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού που βρέθηκαν εκεί για να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους τρεις σπουδαίους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Αθανάσιο Πούλιο αφού υποδέχτηκε τους τρεις ποδοσφαιριστές μοίρασε απο ένα υπέροχα σχεδιασμένο ντοσιέ που εντός είχε αυτοκόλλητο των Xanthifans και μια φωτογραφία των τριών ποδοσφαιριστών της Ξάνθης για να τα υπογράψουν και να το πάρουν όλοι όσοι έδωσαν το παρών, Ακολούθως με απόφαση του Συνδέσμου τα μικρότερα παρόντα μέλη, παιδιά μελών του Συνδέσμου,  έδωσαν της τιμητικές πλακέτες στους Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Έρικ Γέντρισεκ και Χόρχε Κασάδο. Ο Ζίβκο τιμήθηκε για τα 100ματς με την φανέλα της Ξάνθης, ο Έρικ καθώς αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο Χόρχε καθώς αναδείχτηκε απο τους φίλους της ομάδας ως ο παίκτης της χρονιάς

Μάλιστα ο Ζίβκο ανταπέδωσε το δώρο των φανς δίνοντας τους μια φανέλα του με την υπογραφή του, ενώ ο Έρικ Γέντρισεκ έδωσε δώρο στον σύνδεσμο τα παπούτσια με τα οποία αγωνίστηκε και σκόραρε στο ματς με τον Απόλλων Σύρνης χαρίζοντας την παραμονή στην ομάδα. Ο Κασάδο που δεν είχε κάτι μαζί του υποσχέθηκε πως τις επόμενες ημέρες θα δωρίσει και αυτός μια φανέλα με την υπογραφή του.

Στο φινάλε της βραδιάς και μετά τις σχετικές φωτογραφίες Ζίβκοβιτς και Γέντρισεκ είχαν μια όμορφη και ζεστή κουβέντα με τους οπαδούς της ομάδας δείχνοντας τους την εκτίμηση που τρέφουν προς το πρόσωπο των ανθρώπων που ζουν και αναπνέουν για τον ΑΟΞ.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες ΕΔΩ

http://

Share it