Search

Το μήνυμα του Τοροσίδη στον “καπιτάνο” Ντανιέλε Ντε Ρόσι που αποχαιρετά την Ρόμα μετά απο 18 χρόνια!

Τέλος εποχής για τον 35χρονο Ιταλό μέσο Ντανιέλε Ντε Ρόσι που μετά απο 18χρονια πήρα την απόφαση να αποχωρήσει απο την αγαπημένη του Ρόμα.

Ο ιταλικός σύλλογος έκανε γνωστό ότι το παιχνίδι με την Πάρμα σε δύο εβδομάδες θα είναι το τελευταίο του Ντε Ρόσι με τη φανέλα της ομάδας.  Το 2000, σε ηλικία 17 ετών, πήγε στις ακαδημίες της Ρόμα και έναν χρόνο μετά υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του. Από το 2004 είναι βασικός και αναντικατάστατος, έχει 615 συμμετοχές και 63 γκολ, ενώ μετά την αποχώρηση του Φραντσέσκο Τότι από την ενεργό δράση πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.  Με την Ρόμα έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας, το 2007 και το 2008 και το Σούπερ Καπ Ιταλίας το 2007. Έχει ανακηρυχθεί καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής στο ιταλικό πρωτάθλημα το 2006 και ο καλύτερος Ιταλός ποδοσφαιριστής της χρονιάς το 2009.

Ένας απο τους πρώτους που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον “καπιτάνο” της Ρόμα ήταν και ο πρώην συμπαίκτης του στους Ρωμαίους, Βασίλης Τοροσίδης. Ο ξανθιώτης πρώην αμυντικός της Ρόμα θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την αποχώρηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι μετά από 18 χρόνια από τη Ρόμα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σου εύχομαι τα καλύτερα, γιατί το αξίζεις. Ευχαριστώ για όλα Ντάνι».

Δείτε την ανάρτηση του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού 

Share it