Search

Στο πλευρό του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου στις εκλογές του Δήμου Ξάνθης ο Λάμπης Καϊτεζίδης

Ένας άνθρωπος της τέχνης, με μεγάλη κοινωνική προσφορά στην αγαπημένη του Ξάνθη και ιδιαίτερα ενεργός και στο αθλητικό κομμάτι όντας για πολλά χρόνια παράγοντας και διοικητικό στέλεχος, με τελευταίο τον Λεύκιππο, συμμετέχει στις φετινές Δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Ξάνθης

Ο πιο ευρέως γνωστός ως “Ιταλός” πήρε την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση του Δημάρχου Ξάνθης, Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και να κατέβει στις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Δήμο Πρότυπο” για να συνεχίσει να προσφέρει σε πολιτιστικό και όχι μόνο επίπεδο απο μια πιο καίρια θέση οπού θα μπορεί να συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις.

Πέρα απο την διάθεση του για προσφορά ο “Χάμπος” είναι απο τους ανθρώπους που δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί, εξ’ου και το διαφορετικό βιογραφικό του σημείωμα, απο τα πιο εύστροφα και με εντελώς χαλαρή διάθεση κείμενα που έχουν δημοσιεύσει Υποψήφιοι ανα την χώρα.

Διαβάστε το εντελώς διαφορετικό απο τα συνηθισμένα Βιογραφικό Σημείωμα:

Λάμπης Καϊτεζίδης ή Καϊτετζίδης ή Γκαϊτετζίδης,
ο «Ιταλός»

Ο Χαράλαμπος Καϊτεζίδης, γνωστός και ως Λάμπης Καϊτεζίδης ή Μπάμπης Καϊτετζίδης ή Χάμπος Γκαϊτετζίδης ή Ιταλός, γεννήθηκε στα 1962 – παλιόγερος, δηλαδή – στα Ίμερα τού νομού Ξάνθης, ένα άθλιο λασποχώρι, μισό εκατομμύριο χρόνια πίσω από τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής ηλεκτρολόγων, στην οποία, το μόνο που έμαθε, ήταν να βιδώνει και να ξεβιδώνει λάμπες, εξ ου και το όνομα «Λάμπης».

Σε ηλικία 17 ετών υπέστη ένα ατύχημα στα μάτια, αλλά ποτέ δεν έπεισε τους φίλους του ότι δεν βλέπει ή έστω ότι δεν κατέχει μία μυστική και πανίσχυρη έκτη αίσθηση, αφού πάντοτε είναι μέσα σ’ όλα και δεν του ξεφεύγει τίποτε, ’μω την τρέλα τ’.

Τον Νοέμβριο τού 1984 δημιούργησε την επιχείρηση «Studio Italos», η οποία είναι δισκοπωλείο, φωτογραφείο, εκτυπωτήριο, καφετερία, ουρητήριο, κέντρο καραμέλας, βιβλιοπωλείο και χώρος γνωριμιών.

Ο Λάμπης Καϊτεζίδης υπήρξε ενεργό – μέχρι αηδίας – μέλος πολλών σωματείων και συλλόγων, όπου ακόμη τον θυμούνται με τρόμο και τραβούνε τα μαλλιά τους, αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στο να χάσουν τον ύπνο τους και την βολή τους πολλοί ταλαίπωροι υπάλληλοι ραδιοφωνικών σταθμών.

Έχει νυμφευτεί την Θεσσαλονικιά – καλό αυτό! – έμπορο Άννα Σταυρινοπούλου, εξίσου λαλημένη με αυτόν, την οποία πρήζει καθημερινά και άνευ οίκτου, αλλά τα θέλει και αυτηνής ο απαυτός, γιά να λέμε και την μαύρη αλήθεια. Όλως παραδόξως έχει δύο εξαιρετικά παιδιά, την Βικτώρια και τον Κυριάκο, που ευτυχώς δεν του έχουν μοιάσει 100% στον χαρακτήρα.

Είναι συνεργάτης τού θρακικού περιοδικού «Ενδοψώρα» – τρίχες κατσαρές, δηλαδή – και μέλος τής Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου «Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρεφ’ το».

Άνθρωπος ήρεμος (όταν κοιμάται), λιγομίλητος (κάθε έκτο Σάββατο, δύο με τρεις το μεσημέρι) και διπλωματικός (επί δέκα λεπτά πριν την αλλαγή τού χρόνου), διακρίνεται γιά τους χαμηλούς τόνους του (όταν τρώει) και την ήπια συμπεριφορά του (στις 30 Φεβρουαρίου εκάστου έτους).

Το πλέον επιτυχημένο και αξιοσημείωτο και ζηλευτό στοιχείο τού βίου του είναι ότι αποτελεί προσωπικό φίλο τού παγκοσμίως γνωστού συγγραφέα Αθανασίου Τσακνάκη. Αυτό και μόνο φτάνει…

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον Λάμπη Καϊτεζίδη:

  • Ο Λάμπης Καϊτεζίδης, γνωστός στον εμπορικό κόσμο και στον χώρο τής μουσικής ως ο «Ιταλός», γεννήθηκε στα 1962, στα Ίμερα τού νομού Ξάνθης.
  • Είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής ηλεκτρολόγων και αυτοδίδακτος διακοσμητής.
  • Σε ηλικία 17 ετών υπέστη βλάβη στα μάτια εξαιτίας σοβαρού εργατικού ατυχήματος.
  • Τον Νοέμβριο τού 1984, τρία έτη μετά το εργατικό ατύχημα, δημιούργησε το κατάστημα «Studio Italos», ένα πασίγνωστο δισκοπωλείο στο κέντρο τής Ξάνθης. Η επιχείρηση υφίσταται μέχρι σήμερα, έχοντας επεκταθεί επιτυχώς στον χώρο τής φωτογραφίας, τής εκτύπωσης επί ενδυμάτων, τής δημιουργίας διαφημιστικών, καθώς και στα καλλιτεχνικά είδη δώρων.
  • Ο Λάμπης Καϊτεζίδης υπήρξε ενεργό μέλος και διοικητικό στέλεχος αθλητικών σωματείων και πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και ανεγνωρισμένος παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών.
  • Με την σύζυγό του, την έμπορο Άννα Σταυρινοπούλου, έχει αποκτήσει δύο παιδιά: την Βικτώρια, 23 ετών, τελειόφοιτο σχολής διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων, και τον Κυριάκο, 21 ετών, σπουδαστή ιδιωτικής σχολής 3D animation.
  • Κατά το έτος 2015 τού αναγνωρίστηκε αναπηρία 95% εξαιτίας τής κατάστασης τής όρασής του.
  • Είναι συνεργάτης τού θρακικού περιοδικού «Ενδοχώρα», τού ομώνυμου εκδοτικού οίκου, καθώς και μέλος τής Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης.

 

Share it