Search

Η ανοιχτή πόρτα Βασιλειάδη και η πρόταση της Football League που βάζει…ταφόπλακα στις ελπίδες των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής!

Η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό το θέμα που έχει προκύψει με τις ομάδες που θα απαρτίζουν το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 μετά της δηλώσεις του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βασιλειάδης είχε τονίσει πως η ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει αν στην Super League 2 θα αγωνιστούν 12 η 14 ομάδες, δίνοντας ελπίδες και στις πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής για να διεκδικήσουν αυτές της δύο θέσεις που θα ανοιγόταν.

Κάτι που όπως φαίνεται πάντως δεν θα συμβεί πως  η απόφαση της Football League ήταν ξεκάθαρη και από εδώ και πέρα το μπαλάκι πάει στην ΕΠΟ. Σε περίπτωση που η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφασίσει το νέο αυτό πρωτάθλημα να απαρτίζεται από 14 ομάδες τότε αυτές θα προέρχονται από το φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Στην προκειμένη περίπτωση Ηρακλής και Τρίκαλα βρίσκονται στις θέσεις αυτές και αναμένουν το επικείμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ για να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Share it