Search

Φιλική νίκη της Δόξας Δράμας στην φιέστα της Βέροιας με σκόρερ τον Σαμπανίδη!

Στην Βέροια βρέθηκε η Δόξα Δράμας για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα που είχε την φιέστα της για την άνοδο στην Football League.

Οι «κυανέρυθροι» με το μυαλό στην γιορτή που θα ακολουθούσε ηττήθηκαν με 3-0 από τους “μαυραετούς” της Δράμας , ωστόσο πανηγύρισαν την επάνοδό τους στις επαγγελματικές κατηγορίες έπειτα από ένα χρόνο.

Η Δόξα με γκολ των Αυγενικού,  Ανδρέου στο πρώτο μέρος και του ξανθιώτη επιθετικού Νίκου Σαμπανίδη στο 85′ έφτασε στη νίκη. H oμάδα του Δημήτρη Σπανού, που  τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος  και παραμένει  στην υπό σύσταση Super League 2, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κάτι που φαίνεται και από το τελικό σκορ.

Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος στην «Βασίλισσα» από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Στέργιο Αντωνίου.Να σημειώσουμε πως για την Βέροια αγωνίστηκε ο πρώην επιθετικός της Ακαδημίας της Ξάνθης, Μυλωνάς, ενώ απο πλευράς Δράμας πέρα απο τον Ξανθιώτη φορ είχαμε Θρακιώτικη παρουσία και με την συμμετοχή των Σιώπη και Μπαϊκαρά

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης (46’ Μπλατσιώτης), Ζούρκος (46’ Μουχάλης), Κυριακίδης (46’ Τσιότρας), Μουρατίδης (85’ Παπουτσίδης), Μαραγκός (46’ Μπακάλης), Ταϊρης (78’ Βασίλτσης), Μπλέτσας (46’ Βεργώνης), Καράμπελας (46’ Μυλωνάς), Τσικόπουλος (64’ Σοφιανίδης), Σκαθαρούδης (32’ Κανούλας), Μεληκιώτης (71’ Τρούπκος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα (46’ Λαμπίρης), Σιώπης (46’ Ρεβυθόπουλος), Πενταυράκης (64’ Βοσνιάδης), Καψάλης (46’ Φραγκούλης), Ανδρέου (46’ Ρουγκάλας), Μακρής (46’ Παρασκευάς), Αυγενικού (46’ Λεμονής / 80’ Παπαϊωάννου), Μάρτινς (64’ Τάσσιος), Μπαϊκαρά (64’ Ρούτσης), Κρητικός (46’ Αλεσάνδρο), Δούμτσιος (46’ Σαμπανίδης).

Share it