Search

Απο τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής έτοιμος να…σκοράρει για τον τόπο του μέσα απο την Περιφέρεια ο Πάρης Κοτόπουλος!

Στην άκρη αφήνει για λίγο τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο επιθετικός του Άρη Αβάτου, Παρασκευάς Κοτόπουλος που κατεβαίνει υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση

Ο ιδιαίτερα δραστήριος δραστήριος επιχειρηματίας και ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε την χαρά και υπευθυνότητα την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου έτσι ώστε στις εκλογές της 26ης Μάη να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο του με ακόμη περισσότερες δυνατότητες

Άλλωστε ο 25χρονος επιθετικός του Άρη Αβάτου, πέρα απο την ποδοσφαιρική του παρουσία στην ομάδα του χωριού του, είναι γνωστός και για την κοινωνική του δράση αλλά και την επιχειρηματική καθώς δραστηριοποιείται με επιτυχία σε επιχειρήσεις του γεωργικού και κτηνοτροφικού τομέα. Άλλωστε η επιχείρηση του αποτελεί πρότυπο και είναι ιδρυτικό μέλος της “Αγροτικές Επιχειρήσεις Αβάτου ΙΚΕ”.

Στην προσπάθεια του να βοηθήσει το Νομό Ξάνθης και να συμβάλει στο να αναδειχτούν ξανά οι αξίες της γεωργίας και της κτηνοτροφίας για την Περιφέρεια, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια, θέλοντας να δώσει ακόμη μεγαλύτερο αγώνα μέσα απο το Περιφερειακό Συμβούλιο για όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, αλλά να συμβάλει απο ένα υπεύθυνο πόστο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του.

 

Στην γνωστοποίηση της υποψηφιότητας του ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής αναφέρει:

Φίλες και φίλοι,στο δύσκολο αγώνα μου, αλλά έναν αγώνα ουσίας και προοπτικής, σας καλώ στις Περιφερειακές εκλογές να στηρίξετε τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Χρήστο Μέτιο. Πρέπει να παλέψουμε για ένα αύριο με μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Πρέπει να αγωνιστούμε για τα πιστεύω μας και τα ιδανικά μας.

Αποτελεί καθαρά δική μας απόφαση να συμβάλλουμε με όλη μας τη δύναμη για να θέσουμε νέες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Ξεκινάω αυτή τη νέα πορεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , από τη γενέτειρά μου την Ξανθη , γνωρίζοντας τις αντικειμενικές προοπτικές και δυνατότητες της περιοχής αυτής. Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ είναι περιοχή με συγκριτικά πλεονεκτήματα, που μπορεί να αποτελέσει πηγή ανάπτυξης και ευημερίας για τους κατοίκους της, αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμιΕνώ στην ανακοίνωση του ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος έγραψε:

Καλωσορίζουμε στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση τον Παρασκευά Κοτόπουλο από το Άβατο Ξάνθης, ένα νέο και δυναμικό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα, έχει νέες ιδέες και διάθεση να προσφέρει στον τόπο του.

Μαζί με τον Παρασκευά Κοτόπουλο για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και την Ξάνθη!

Share it