Search

Έπαιξαν για τον μικρό Χρήστο Θεοδωρίδη στην Καβάλα, ΠΑΕ Ποντίων και Δάσκαλοι Καβάλας!(+pics)

Ένα διαφορετικό αλλά για τόσο σημαντικό σκοπό παιχνίδι διεξήχθη στο “Ανθή Καραγιάννη”, με τους επίλεκτους Ροδόπης που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ΠΑΕ Ποντίων να αγωνίζονται με την ομάδα των Δασκάλων Καβάλας σε ένα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ματς για την στήριξη του 8χρονου Κομοτηναίου Χρήστου Θεοδωρίδη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και άμεσα πρέπει να μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη.

Το παιχνίδι που διοργανώθηκε μετά απο πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΑΕ Ποντίων, Μιχάλη Κακουλίδη, παρακολουθούν και μαθητές δημοτικών σχολείων. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Απόστολος Μουμτζάκης με βοηθούς του τους Χουλιάρα και Λεβεντόπουλο. Είναι σημαντικό να γίνονται ακόμη περισσότερες τέτοιες δράσεις που πέρα απο το αγωνιστικό έχουν έναν πολύ σημαντικότερο σκοπό.

Δάσκαλοι Καβάλας: Διαλεκτόπουλος, Νικολάου, Σουσαμλής, Γερομάρκος, Σάμιος, Μόσχου, Χατζηπαρασκευάς, Λυσαρίδης, Παπαποστόλου, Λεπίδας, Χατζηκυριάκου, Οικονομίδης, Μιχαηλίδης, Μυλωνίδης, Λεβεντόπουλος, Τσιάρας, Λαμπρής, Αραμπατζής, Κρυστάλλης, Ψαρρά Σμαρώ.

ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης: Θεοδωρίδης, Πολυμένης, Σταμπολής, Χατζόγλου, Πατσέας, Κόγιος, Πετρίδης, Γκέκας, Καραβέτης, Κακουλίδης, Κουβαλάκης.

Photos Credits και στοιχεία: Τάσος Πατσίδης, proininews.gr

Share it