Search

Φιλική νίκη της Ξάνθης στην φιέστα τίτλου της Καβάλας!

Φιλικό παιχνίδι εορταστικού χαρακτήρα έδωσαν Καβάλα και Ξάνθη μετά το τέλος των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων το βράδυ της Κυριακής (12/5) στο «Ανθή Καραγιάννη».

Η ξανθιώτικη ομάδα ήταν καλεσμένη στη φιέστα για την άνοδο της Καβάλας για την άνοδο στην Football League, με τους παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και με σχετικά καλή εικόνα να φτάνουν στη νίκη με 2-0 χάρις τα τέρματα των Βασίλη Φασίδη στο 79′ και Μπρίτο στο 88. Μετά το πέρας του αγώνα οι Καβαλιώτες έζησαν μοναδικές στιγμές καθώς έγινε η απονομή του τίτλου

Επόμενο τεστ για τους ξανθιώτες την Παρασκευή 17 Μαίου με τα παιχνίδια απέναντι σε Ασπίδα και Ορφέα Ξάνθης πριν το τελευταίο με την Δόξα Δράμας στις 24. Παράλληλα η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Θωμαίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Τσούτσης, Γιατσβίνοβιτς, Μαρκόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Τόσκας, Μπλιός, Ψάλτης, Δεμένικος, Παπαδόπουλος, Αδαμάκης, Κέρθι, Παπαποστόλου, Γεμιστός, Λίτσκας, Μαλαμίδης, Χατζηκυριάκου, Ντουρτμές.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς (30’ Γκαραβέλης, 62’ Σταθάκης), Κασάδο, Μπαξεβανίδης (75’ Φασίδης), Συλλά (75’ Ντίρεσταμ), Λισγάρας (75’ Αλμέιδα), Μελιόπουλος (46’ Μπρίτο), Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς (75’ Τσάπαρης), Ντε Αμορίμ (62’ Σαρπόνγκ), Μπαριέντος (75’ Τενεκές), Κάστρο (46’ Χατζητερζόγλου)

Photo Credit: Proininews.gr

Share it