Search

Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 18 γκολ, 1 νίκη γηπεδούχου και 4 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Κοντά στην άνοδο βρίσκονται πλέον Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και Αετός Μίσχου μετά τις σημερινές τους νίκες, πρώτο τρίποντο για τον Ηρακλή Σαπών στα play-off, διπλά για Ατσάλι Αρχοντικών και Αρσάκειο.

PLAY-OFF

Κομψάτος Πολυάνθου-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 0-1

Με 0-1 επικράησε του Κομψάτου Πολυάνθου η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της ανόδου αλλά και του τίτλου. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Βάσος στις καθυστερήσεις.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Αετός Μίσχου 0-4

Με 0-4 επικράτησε του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ο Αετός Μίσχου και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ηρακλής Σαπών-ΑΣ Αγιοχωρίου 3-1

Με 3-1 κέρδισε το Αγιοχώρι ο Ηρακλής Σαπών. Δύο τέρματα πέτυχε ο Δημόπουλος και ένα ο Τριανταφυλλίδης για τους νικητές.

PLAY-OUT

Ένωση Ασωμάτων-Ατσάλι Αρχοντικών 1-4

Με το διπλό έφυγε από τους Ασώματους το Ατσάλι Αρχοντικών κερδίζοντας με 1-4 την Ένωση και χρειάζεται πλέον μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή του στην κατηγορία. Για τους φιλοξενούμενους δύο γκολ σημείωσε ο Γατζάλ Αλή και από ένα οι Χαλήλ Μεχμέτ και Τανγκούλ Αλή.

ΑΕ Κομοτηνής-ΑΟ Αρσακείου 0-4

Με 0-4 επικράτησε της ΑΕ Κομοτηνής το Αρσάκειο διατήρησε το πλεονέκτημα για την παραμονή στην κατηγορία. Από δύο τέρματα πέτυχαν Μεχμέτ Καφετζί και Ριζγκίτς.

Ρεπό: Πόντος Κομοτηνής

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από την 6η αγωνιστική των play-off και play-out.

Share it