Search

Με το χάλκινο μετάλλιο επιστρέφει απο Ρουμανία ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης! Τρία μετάλλια για την Ελληνική αποστολή

Με τρία μετάλλια θα επιστρέψουν οι Ελληνες παλαιστές από το διεθνές τουρνουά Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στο Βουκουρέστι.

Στα 80κ. της ελευθέρας ο Κομοτηναίος πρωταθλητής του Δημοκρίτειου Κομοτηνής,Χαράλμπος Αυτοφορίδης επικράτησε με 10-6 του Ερμπολάτοφ (Καζακστάν) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, όπως σας είχε προαναγγείλει νωρίτερα το SA(δείτε ΕΔΩ)

Στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε και ο Νίκος Ιωσηφίδης στα 80κ. της ελληνορωμαϊκής. Ο Σελέν (Τουρκία) δεν αγωνίστηκε κι έτσι ο Ελληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο βάθρο.

Στα 92κ. ο Αρχοντής Ξούρας επικράτησε με τεχνική πτώση του Σερσίλι (Σλοβακία) και έδωσε στην Ελλάδα το τρίτο μετάλλιο της διοργάνωσης.

Την 5η θέση κατέλαβαν οι Γρηγόρης Κοντοβουνίσιος, Γκίβι Μπλιάτζε, Ελένη Παπαδοπούλου , ενώ η Ιωάννα Δεσκουλίδου αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα για τα ρεπεσάζ.

Οι Έλληνες παλαιστές σε ακόμα μια διεθνή διοργάνωση έφεραν επιτυχίες και μετάλλια στη χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες από τους σωματειακούς προπονητές, ομοσπονδιακούς προπονητές και την ομοσπονδία είναι άκρως επιτυχημένη.

Share it