Search

Pre Game: Η προαναγγελία της 7ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης! (17:00 LIVE SportsAddict)

Χριστός Ανέστη φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Θράκη συνεχίζεται σήμερα, με το SportsAddict να δηλώνει προφανώς και πάλι παρόν! Έβδομη αγωνιστική των play-off και play-out του πρωταθλήματος σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη με τον Μέγα να διατηρεί το προβάδισμα, ενώ και στα play-out αναμένεται να κριθούν αρκετά από σήμερα.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις και των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 16:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.
 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε τον απολογισμό της 6ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Στο Σιδηροχώρι η Δόξα υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών και προφανώς χρειάζεται μόνο νίκη, ο πρωτοπόρος Μέγα Αλέξανδρος Ιάσμου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Δόξα Σώστη στο τοπικό ντέρμπυ της ημέρας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ η Αναγέννηση Παγουρίων φιλοξενεί τον Πανθρακικό.

Στα play-out τώρα, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που απόκτησε προβάδισμα για την παραμονή του υποδέχεται την Δόξα Γρατινής με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Στην Ξυλαγανή στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας ο Ορφέας αντιμετωπίζει την Βιστωνίδα Κοπτερού, σε έναν αγώνα που δεν χωρούν προγνωστικά και τέλος η Δόξα Προσκυνητών θα υποδεχθεί τον Ορφέα Στρύμης.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

PLAY-OFF

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Ελπίδα Σαπών

Δόξα Σώστη-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Αναγέννηση Παγουρίων-ΑΠΣ Πανθρακικός

PLAY-OUT

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Γρατινής

Ορφέας Ξυλαγανής-Βιστωνίδα Κοπτερού

Δόξα Προσκυνητών-Ορφέας Στρύμης

Share it