Search

Πέτρος Μάνταλος: ‘Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον κόσμο μας, είναι ντροπή”

Ο Θρακιώτης αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος ως πραγματικός αρχηγός παρά την στεναχώρια και την πικρία βγήκε και μίλησε στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του χαμένου τελικού. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Μάνταλος είπε όσα βιώνει η ομάδα, αναφέρθηκε στον κόσμο και εξέφρασε την πίστη πως το μέλλον ανήκει στην ΑΕΚ, παρά την τραγική φετινή σεζόν.

Αναλυτικά ο Μάνταλος είπε:

«Έφταιξε ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Υπάρχει μεγάλη πικρία. Θέλαμε να το πάρουμε μόνο και μόνο για να πάρει χαρά ο κόσμος μας. Όχι για εμάς. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ, δεν μπορώ να πιστέψω το γκολ που δεχθήκαμε. Η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και είμαι σίγουρος ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της».

Για το πέναλτι και το var: «Πίστευα θα το δώσει. Ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είναι πέναλτι».

Για το ματς: «Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχε το σκορ ο ΠΑΟΚ κλείστηκε πίσω. Δεν μας άφησε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ όμως τις 3-4 που δημιουργήσαμε».

Για τη σεζόν: «Όταν η ΑΕΚ δεν κατακτά έναν τίτλο, το μόνο που έχει να θυμάται είναι η είσοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν δεν κατακτά έναν τίτλο στο τέλος της χρονιάς, είναι αποτυχημένη η χρονιά».

Για τον 3ο χαμένο τελικό;  «Για τη συνέχεια δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Το έχουμε συζητήσει. Δεν υπάρχει. Είναι ντροπή. Η επόμενη ημέρα είναι πιο σημαντική. Εχει λαμπρό μέλλον η ομάδα και πιστεύω σε αυτό. Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά, μετά μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα. Η χρονιά δεν έκλεισε καλά. Πικρία, στεναχώρια και τίποτα άλλο».

Για ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: «Στον κόσμο της ΑΕΚ δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια, όταν χάνουμε έναν τελικό. Το πιστεύω όμως, το πιστεύουν κι αυτοί, όση πικρία κι αν έχουν μέσα τους ,ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι τα επόμενα χρόνια θα την δουν την ομάδα όπως την ονειρευόμαστε».

Share it